Lastiği Patlayan Otomobili Zincirleme Kazaya Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Lastiği Patlayan Otomobili Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Tem Bağlantı Otoyolu Ataşehir Fetih Mahallesi mevkiinde bir sürücü lastiği patlayan bir otomobilini emniyet şeridi yerine yolun soluna park edince zincirleme kazaya neden oldu.

23.04.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tem Bağlantı Otoyolu Ataşehir Fetih Mahallesi mevkiinde bir sürücü lastiği patlayan bir otomobilini emniyet şeridi yerine yolun soluna  park edince zincirleme kazaya neden oldu. Kazada bir kişi yaralandı.

Zincirleme kaza iddiaya göre şu şekilde gerçekleşti. Üsküdar'dan Çamlıca gişelerine doğru saat 13.00 sıralarında seyir halindeki Banu Toros'un kullandığı 34 GM 901 plakalı otomobilin lastiği Ataşehir Fethiye Mahallesi mevkiinde patladı. Toros, içinde çocukların da bulunduğu otomobilini en sağda bulunan emniyet şeridine çekmek yerine en sola park etti. Otomobilinin arkasına yakın bir yere reflektör koyan Toros, lastiği tamir etmesi için servis beklemeye başladı. Bu sırada soldan gelen 34 KC 1997 plakalı otomobil, park halindeki araca çarptı. Bu olaydan birkaç dakika sonra da sol taraftan  gelen Özgül Aydar'ın kullandığı 34 ALR 82 plakalı cip, park halindeki otomobile yandan çarptı. Lastiği fırlayan cip, bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle cip sürücüsü Özgül Aydar yaralandı ve ambulansla en yakın hastaneye götürüldü.

Trafik polisi ekipleri, daha büyük kazalar yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi aldı. Emniyet yetkilileri, otomobilde bir sorun yaşanması durumunda aracın en sağda bulunan emniyet şeridine çekilmesi gerektiğini belirtti.

EE (MK) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lastiği Patlayan Otomobili Zincirleme Kazaya Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement