Lastik Botla Değil Yelkenliyle Kaçıyorlardı - Son Dakika
Güncel

Lastik Botla Değil Yelkenliyle Kaçıyorlardı

Lastik Botla Değil Yelkenliyle Kaçıyorlardı

Çanakkale’de Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri tarafından Yunanistan’ın Midilli Adası’na yasadışı yollarla gitmek isteyen 167 mülteci yakalandı.

30.09.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri tarafından Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasadışı yollarla gitmek isteyen 167 mülteci yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri, Ayvacık Sahilleri Kösedere Aktaş Burnu açıklarında ve Geyikli bölgesinde durdurulan 'Limassoll' yazılı sürat teknesi ve 'Naviga' isimli yelkenli teknede toplam 167 kaçak göçmen ve bir organizatör yakaladı. Yapılan ikazlara rağmen durmayan iki tekne, sahil güvenlik ekiplerinin önleme manevraları ile sahile doğru yönlendirilerek durdurulabildi. Geyikli İskelesi'nde jandarma ekiplerine teslim edilen 167 kaçak göçmen, alınan ifadelerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne getirilirken, organizatör ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı tarafından 1 Ocak-27 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 2 bin 900 düzensiz göçmen yakalandı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lastik Botla Değil Yelkenliyle Kaçıyorlardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement