Lc Waikiki'den Sason'da 2 Bin 580 Öğrenciye Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Lc Waikiki'den Sason'da 2 Bin 580 Öğrenciye Giyim Yardımı

LC Waikiki firması, Sason Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü girişimiyle "Eğitime Destek" projesi kapsamında Sason merkez ve köylerde eğitim gören 2 bin 580 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

12.11.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LC Waikiki firması, Sason Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü girişimiyle "Eğitime Destek" projesi kapsamında Sason merkez ve köylerde eğitim gören 2 bin 580 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar ve Sason İlçe Mili Eğitim Müdürü Feyzullah Yar'ın katıldığı törende, pantolon, gömlek, çorap ve çeşitli giyeceklerden oluşan paketler öğrencilere dağıtıldı.

Yunus Emre İlkokulu öğretmenlerinden Levent Göksu, yaptığı açıklamada, Sason'da birçok öğrencinin bu kıyafetlere gerçek anlamda çok ihtiyacı olduğunu belirtti.

Göksu, "Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı girişimleri ile öğrencilerimize yaptıkları bu anlamlı ve örnek tavırlarından dolayı eğitim gönüllüsü LC Waikiki firmasına şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lc Waikiki'den Sason'da 2 Bin 580 Öğrenciye Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement