LDP'li İlk Belediye Başkanı Ateş, Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

LDP'li İlk Belediye Başkanı Ateş, Görevine Başladı

LDP\'li İlk Belediye Başkanı Ateş, Görevine Başladı

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran Beldesi'nde belediye başkanlığını kazanan Bülent Ateş,Liberal Demokrat Parti adına bir ilke imza attı.

03.04.2014 18:44  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liberal Demokrat Parti (LDP) adayı olarak girdiği seçimlerde Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran Beldesi'nde belediye başkanlığını kazanan Bülent Ateş, partisi adına bir ilke imza attı.

Kesinleşen sonuçlara göre ilçede 447 oy alarak belde belediye başkanlığına seçilen LDP adayı Bülent Ateş, Türkiye'de LDP çatısı altında seçimleri kazanan ilk belediye başkanı oldu.

Ateş, yaptığı açıklamada, verdiği destekten dolayı belde halkına teşekkür ederek, en iyi hizmeti vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

"Benim için herhangi bir parti önemli değildi. Sadece LDP'nin ambleminin diğer partiler içerisinde daha basit görünmesiydi" diyen Ateş, şöyle konuştu:

"Ne fazla sağcı, ne fazla solcu bir partiydi. Normal sıradan bir parti olduğu için tercih ettim. Seçimlerde ilk başta bağımsız olarak başlamıştım. Hatta harç parasını da yatırmıştım. Encümenlerden dolayı bir parti seçmek zorunda kaldım. Malazgirt'te LDP ilçe teşkilatının olması ve Malazgirt'te de LDP'den belediye başkan adayı olan arkadaşımı sevdiğim için başvurumu son bir iki gün kala yaptım. Kazandıktan sonra genel başkanımız Cem Toker ve genel merkezdeki arkadaşlar aradılar ve en kısa sürede ziyarete geleceklerini söylediler."

Konakkuran Beldesi'nde, 729 oyun geçerli sayıldığı seçimlerde LDP 475 oy alırken, BDP ise 254 oy alarak ikinci parti oldu.

-bülent ateş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel LDP'li İlk Belediye Başkanı Ateş, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement