League Of Legends'de Türkiye Büyük Final'i 8 Ağustos'ta - Son Dakika
Teknoloji

League Of Legends'de Türkiye Büyük Final'i 8 Ağustos'ta

League Of Legends\'de Türkiye Büyük Final\'i 8 Ağustos\'ta

Gnctrkcll, Coca-Cola ve TeknoSa sponsorluğunda düzenlenen League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde Türkiye Büyük Final'i 8 Ağustos tarihinde Ülker Sports Arena'da yapılacak.

05.08.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

maxresdefault

Gnctrkcll, Coca-Cola ve TeknoSa sponsorluğunda düzenlenen League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde Türkiye Büyük Final'i 8 Ağustos tarihinde Ülker Sports Arena'da yapılacak. Türkiye'nin ilk eSpor ligi olan League of Legends'in Final gecesinin biletleri Biletix üzerinde satışa sunuldu ve yaklaşık 10 bin bilet bir hafta gibi kısa bir sürede tükendi.

8 takımın haftalarca mücadelesinden sonra Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nin finalinde Beşiktaş ve Dark Passage takımları karşılaşacak. Beşiktaş takımı sezona fırtına gibi başlamış ama sonra dönemlerde düşüş yaşamıştı. Dark Passage takımı ise ilk başlarda idare etmesine rağmen en iyi oyuncularından "Naru" nun dönüşüyle büyük bir ivme kazanarak adlarını finale yazdırmayı başardı.

Şampiyon olan takım League of Legends Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil ederek Avrupa, Çin ve Amerika gibi dünyanın bir çok ülkesinden gelen takımlara karşı mücadele verecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji League Of Legends'de Türkiye Büyük Final'i 8 Ağustos'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement