Lefter'e Büyük Saygısızlık / Eurosport Özel - Son Dakika
Spor

Lefter'e Büyük Saygısızlık / Eurosport Özel

Lefter\'e Büyük Saygısızlık / Eurosport Özel

Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis ve ailesi bu aralar çok üzüntülü. Sebebi ise efsane futbolcunun heykelinin dikildiği yer...

19.06.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden biri olan Lefter Küçükandonyadis'in ailesi bu sıralar hayli üzüntülü. Sebebi ise iki yıl önce hayatını kaybeden futbolcunun heykelinin dikildiği nokta.

Ailenin canını sıkan bu durum iki hafta önce başlıyor... Yaklaşık 15 gün önce Lefter'in kızı babasının heykeliyle karşılaşıyor. Ancak beklediği noktada değil. Sahilde yer alan bir meyhanenin önünde. Kadın fenalaşıyor. Sonra eve getiriyorlar. Lefter'in eşi Stavrini de durumu öğrenince fenalişiyor. Sonra Mehmet Baykan, yani Lefter'in damadıyla belediyeye gidiyorlar. Sonrasını Baykan'ın ağzından dinleyelim:

"Durumu öğrenince hepimiz çok üzüldük. Kayınvalidem bayıldı. Eşimle birlikte belediyeye gittik. Başkanı beklemeye başladık. Başkan geldiğinde suratı düştü. Daha biz konuşmadan bir bir takım hareketler yapmaya başladı. Heykelin asıl yerinin Princess Otel'in önü olduğunu vurguladık. Zaten babamın heykelleştirilen duruşu ona uygundu. Her sabah altında terlik, şort otelin önünde oturmaya giderdi."

"Biz buraya bu heykelin uygun olmadığını, eşinin izninin olmadığını söyledik. Lefter "Ahmet, Mehmet" değil ki. Bu heykel meyhanenin önüne konulur mu? Ya bir parka konulur ya da daha önce düşünülen nokta olan Princess Otel'in önüne..."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lefter'e Büyük Saygısızlık / Eurosport Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement