Legoland 2015'te Forum İstanbul'da Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Legoland 2015'te Forum İstanbul'da Açılıyor

Çocuklar için interaktif ve eğitici bir kapalı alan deneyimi sağlayan dev bir oyun parkı olan LEGOLAND'in yapım ve işletmesini Merlin Entertaintments üstleniyor.

08.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Legoland® Discovery Center, 2015 baharında Forum İstanbul'da açılıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında Turkuazoo Akvaryumu'nu satın alan Merlin Entertainments, İstanbul'da ikinci çekim merkezi olarak bir Legoland Discovery Center inşa etme ve açma konusunda Multi Türkiye ile anlaşmaya vardı. Çocuklar için interaktif ve eğitici bir kapalı alan deneyimi sağlayan Legoland'in, 2015 bahar aylarında Türkiye'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Forum İstanbul'da hizmete girmesi planlanıyor.

İlk lego tuğlasından bu yana popülerliğini hiç yitirmeyen Lego, tüm dünyada çocukların en sevdiği oyuncaklardan biri olmaya devam ediyor. Tamamen hayal gücüne bağlı olarak farklı dünyalar yaratılabilen bu oyuncaklar eğlenceli olduğu kadar çocukların gelişimi için de oldukça faydalı olmasından dolayı aileler tarafından tercih ediliyor. Son derece interaktif, eğitici ve eğlenceli bir oyun alanı sunan Legoland bünyesinde çocuklar için pek çok aktivite yer alıyor. Heyecan verici Lego sürüşleri, 4Dsinema, interaktif Lego Fabrika Turu ile Lego tuğlalarının nasıl yapıldığına dair anlatımlar, ayrıca doğum günleri ve diğer kutlamalar için özel parti odaları çocuklara keyifli dakikalar yaşatırken, şehir dokusunu ve simgesel yapılarını yansıtan Lego MINILAND sergisi gibi bir dizi temalı oyun da, çocuklara yaşadıkları şehirle ilgili eğitici bilgiler sağlayacak.

Merlin Entertainment'ın Panayır Çekim Merkezleri İşletme Grubu Genel Müdürü Glenn Earlam konuyla ilgili olarak şunları söyledi:"Geçtiğimiz yıl satın aldığımız Turkuzaoo'nun harika ekibiyle yaşadığımız deneyim, bizimkilere benzeyen kaliteli çekim merkezleri için İstanbul'da çok daha büyük bir potansiyel bulunduğu konusunda bizi ikna etti. Ayrıca yaptığımız değerlendirmeler, İstanbul'un yeni bir çekim merkezi inşa etmek için aradığımız heyecan verici, canlı ve dinamik bir şehir olduğunu bize gösterdi. Merkezi bir konumda yer alan Forum İstanbul, hem yerli hem de yabancı ziyaretçileri, mağaza, yemek, akvaryum gibi kaliteli eğlence çekim merkezleri karmasıyla kendisine çekiyor. Biz de Legoland ile küçük çocuğu olan ailelere sunduğumuz benzersiz konseptle bu çekime katkıda bulunacağız. Avrupa'nın bu bölgesinde ilk Legoland'i açacak olmanın da heyecanını yaşıyoruz."

Forum İstanbul Genel Müdürü Joao Xavier de, Legoland Discovery Center'ın İstanbul'daki yeni çekim merkezi olacağına inandıklarını ifade ederek, "Özellikle İstanbul'daki çocuklu aileler için vazgeçilmez uğrak noktası olma planlarımızı tamamlayan çok önemli bir adım attık. Konusunda dünya çapında deneyim ve birikime sahip Merlin Entertaintment ortaklığıyla attığımız bu yeni adımın, pazardaki konumumuzu güçlendireceğine ve Merlin'in bunda önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz inanıyoruz" dedi.

3.100 m2'lik alan üzerinde yer alması planlanan Legoland'in inşaatının, yaz aylarında başlaması bekleniyor. Forum İstanbul Legoland'ın Lego modelleri, Merlin Entertainments'ın dünyanın dört biryanındaki uzman stüdyolarında hazırlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Legoland 2015'te Forum İstanbul'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement