Leicester City'nin Maç Bileti 60 Bin Lira'ya Satışa Çıktı! - Son Dakika
Spor

Leicester City'nin Maç Bileti 60 Bin Lira'ya Satışa Çıktı!

İngiltere Premier Lig'de tarihinin ilk şampiyonluğuna çok yaklaşan Leicester City'nin son iç saha maçının bilet fiyatı 15 bin sterlini (yaklaşık 60 bin lira) gördü.

12.04.2016 10:17  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de tarihinin ilk şampiyonluğuna çok yaklaşan Leicester City'nin son iç saha maçının biletleri el yakıyor.

BİLETLER DÜN SATIŞA ÇIKTI

Ligin bitimine 5 hafta kala en yakın takipçisi Tottenham Hotspur'un 7 puan önünde yer alan Leicester City, 7 Mayıs'ta Everton ile yapacağı son iç saha maçının biletlerini dün satışa çıkardı.

15 BİN STERLİN!

Toplam 32 bin 262 kişilik kapasitesi bulunan King Power Stadı'ndaki maçın biletleri 90 dakika içinde tükendi. Ancak birkaç saat sonra internet sitelerinde yeniden satışa sunulan tek bilete 3 bin, iki kişilik bilete ise 15 bin sterlin (yaklaşık 60 bin lira) fiyat biçildi.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Değerinin üzerinde ve karaborsada satılan biletler için gerekli işlemler yapılacak. Şimdiye kadar görülmemiş bir taleple karşılaştık ve biletler rekor sürede satıldı." ifadeleri kullanıldı.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA

İtalyan teknik adam Claudio Ranieri ile 132 yıllık tarihinin ilk şampiyonluğuna adım adım ilerleyen Leicester City, West Ham United ve Swansea City ile sahasında, Manchester United ile Old Trafford Stadı'nda, ligin bitimine bir hafta kala da Everton ile evinde karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip son lig maçında deplasmanda Chelsea'ye konuk olacak.

Leicester City\'nin Maç Bileti 60 Bin Lira\'ya Satışa Çıktı!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Leicester City'nin Maç Bileti 60 Bin Lira'ya Satışa Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement