Leicester Galibiyete Hasret - Son Dakika
Spor

Leicester Galibiyete Hasret

Leicester Galibiyete Hasret

Premier Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Leicester ve Sunderland karşı karşıya gelecek.

21.11.2014 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premire Lig'de altı maçtır galibiyete hasret olan Leicester City, sahasında Sunderland'i konuk edecek.

İki ay önce Manchester United karşısında alınan 5-3'lik galibiyet ile bulutların üzerinde dolanan ev sahibi, o günden bu yana galibiyet yüzü göremiyor. United maçından sonra sadece Burnley ile berabere kalabilen Nigel Pearson'ın öğrencileri, küme düşme hattına kadar geriledi.

Manchester galibiyetinden bu yana skor üretmekte zorlanan Leicester, King Power Stadı'nda Cumartesi günü oynanacak mücadelede şeytanın bacağını kırmak istiyor. Pearson hafta sonu oynanacak mücadele hakkında, "Tekrar özgüvenimizi kazanmak için galibiyet serisine ihtiyacımız var. Rakibimiz defansif anlamda oldukça başarılı. Sakin olmalı ve kendi oyunumuzu oynamalıyız. Gus şiddetle galibiyete ihtiyaç duyduğumuzu biliyor ve maça ona göre hazırlanıyor olmalı." dedi.

Cuma günü İskoçya'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamında İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı maçta sakatlanan Sunderland'de golcü oyuncu Steven Fletcher'ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Pearson, Fletcher tehlikesiyle ilgili ise, "Fletcher iyi durumda gözüküyor. Özellike ceza alanı içinde çok tehlikeli bir oyuncu. Savunmada konsantrasyonumuzu bir an olsun bile kaybetmemeliyiz." şeklinde konuştu.

Crystal Palace galibiyeti ve Everton beraberlikleriyle ligde 14. sıraya kadar tırmanan Sunderland, Leicester deplasmanında da en az bir puan çıkarmayı hedefliyor.

Teknik direktör Poyet, Ricky Alvarez ve Sebastian Coates'in hafta sonu sahada olabileceğini açıkladı. Tedavisi devam eden Emanuele Giaccherini'nin durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini ancak Cumartesi günü forma giymesinin mümkün olmadığı vurgulandı. Öte yandan Billy Jones ve Patrick van Aanholt da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

Leicester'da Moore, Wes Morgan ve Ritchie De Laet üçlüsü Sunderland maçında sahalara geri dönüyor. Ancak Dean Hammond ve Matthew Upson'ın oynaması mümkün gözükmüyor.MUHTEMEL KADROLARLeicester City'nin muhtemel ilk 11'i: Schmeichel, Morgan, Wasilewski, De Laet, Schlupp, Vardy, Drinkwater, Cambiasso, James, Ulloa, NugentSunderland'in muhtemelk ilk 11'i: Pantilimon, Brown, O'Shea, Reveillere, Vergini, Cattermole, Wickham, Rodwell, Larsson, Buckley, Fletcher

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Leicester Galibiyete Hasret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.


Advertisement