Letonya Büyükelçisi ve Danimarka Büyükelçisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubu - Son Dakika
Politika

Letonya Büyükelçisi ve Danimarka Büyükelçisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts’i ardından ise Danimarka Büyükelçisi Svend Olling’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

27.10.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts'i ardından ise Danimarka Büyükelçisi Svend Olling'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Erdoğan'a büyükelçiler tarafından güven mektubu sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sunan Letonya Büyükelçisi Elferts, son olarak Büyükelçi sıfatıyla Letonya Dışişleri Bakanlığı Siyaset Planlama Dairesi'nde görev yapıyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabul ettiği bir diğer isim ise Danimarka Büyükelçisi Svend Olling oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde Büyükelçi Olling, Erdoğan'a güven mektubunu sundu. Büyükelçi Olling, son olarak Danimarka Dışişleri Bakanlığı'nda İhracat Tanıtım Dairesi Başkanı olarak görev yapıyordu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Letonya Büyükelçisi ve Danimarka Büyükelçisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor
    11:00 Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çerçevesinde Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için Pazar günü sandık başına gidecek. Sakarya genelinde toplam 2 bin 639 sandıkta 796 bin 924 seçmen oy kullanacak.

  • Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı
    11:00 Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak, kasten öldürme ve yaralama gibi suçlardan hüküm giyenler bulunuyor. Zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    10:59 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, orucunu açan vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Daha sonra ise partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

  • MHP'li Baki Ersoy, Sarız'a 2. Etap TOKİ müjdesini verdi
    10:54 MHP'li Baki Ersoy, Sarız'a 2. Etap TOKİ müjdesini verdi

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin aday çıkardığı ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Ersoy, Sarız İlçesine yapılacak olan 2. Etap TOKİ konutlarıyla ilgili müjdeyi sosyal medya üzerinden duyurdu.

  • Edirne Valisi Yunus Sezer, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi
    10:45 Edirne Valisi Yunus Sezer, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Menzilahir Mahallesi'nde vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ayrıca Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi'ni ziyaret eden Sezer, Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen iftar programına katılarak vatandaşlarla iftar yaptı.

  • Aydın'da yerel seçimler için oy güvenliği önlemleri alındı
    10:45 Aydın'da yerel seçimler için oy güvenliği önlemleri alındı

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, oy güvenliği çerçevesinde il genelinde toplam 5 bin 626 kolluk kuvveti görev yapacak.

  • Hamza Dağ: İzmir'de termik santral yapmak gündemimizde yok
    10:42 Hamza Dağ: İzmir'de termik santral yapmak gündemimizde yok

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir'de termik santral yapılması konusunun gündemlerinde olmadığını belirtti. Dağ, İzmir'in doğasına, havasına, suyuna ve yeşiline zarar verecek projelerin içinde olmadıklarını vurguladı.

  • Niğde'de 31 Mart Seçimleri İçin 1647 Kolluk Kuvveti Görevlendirildi
    10:40 Niğde'de 31 Mart Seçimleri İçin 1647 Kolluk Kuvveti Görevlendirildi

    Niğde'de 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 1647 kolluk kuvvetinin görevlendirildiği bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, seçim günü ve öncesi alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü belirtildi. Seçimlerin güvenliği için Seçim Güvenliği İl Koordinasyon Merkezi oluşturuldu.

  • Bağcılar'da yapılan operasyonda 17 silah ele geçirildi
    10:39 Bağcılar'da yapılan operasyonda 17 silah ele geçirildi

    İstanbul'un Bağcılar ilçesinde düzenlenen operasyonda, yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı, zanlının işyerlerinde 17 silah ve şarjörler ele geçirildi.

  • Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e veda iftarı düzenlendi
    10:39 Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e veda iftarı düzenlendi

    Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e veda iftarı programı düzenlendi. İlçe protokolü tarafından düzenlenen iftar programına Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Garnizon Komutanı Kd. Dz. Albay Burhan Arpacı ve kaymakamlık daire müdürleri katıldı.

  • AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Gençlik Buluşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi
    10:37 AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Gençlik Buluşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

    AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, siyasi tercihlerden bağımsız olarak sorunlara odaklanacaklarını ve çözüm için çalışacaklarını belirtti. Uluçay, AFAD ve AFSÜ'yü ziyaret etti ve partililerle birlikte gençlik buluşmasına katıldı.


Advertisement