Levyeli Yol Verme Kavgasında Öldürülen Öğretmen İçin Okulda Hüzünlü Tören - Son Dakika
Güncel

Levyeli Yol Verme Kavgasında Öldürülen Öğretmen İçin Okulda Hüzünlü Tören

Levyeli Yol Verme Kavgasında Öldürülen Öğretmen İçin Okulda Hüzünlü Tören

Bartın'da, levyeyle dövülerek öldürülen öğretmen Tayfun Erol için okulda tören düzenlendi. Olay anını anlatan arkadaşı "Artık 'maganda' mı diyelim, 'hayvan' mı diyelim, birden saldırdı." dedi.

24.05.2015 13:22  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, levyeyle dövülerek öldürülen 54 yaşındaki öğretmen Tayfun Erol için 7 yıl müdürlük yaptığı okulunda tören düzenlendi. Törene katılan, olayda yaralanan arkadaşı Süleyman Karadayı, "Artık 'maganda' mı diyelim, 'hayvan' mı diyelim, hiçbir olay yok, hiçbir itişme-kakışma yok, birden saldırdı." dedi.

YÜZÜNE ALDIĞI DARBEYLE HAYATINI KAYBETTİ

Önceki gece Asma Caddesi Hamam Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre; 74 BY 924 plakalı otomobiliyle sokakta yavaş ilerleyen İbrahim Kaymakçı, arkadan gelen 74 BU 666 plakalı otomobilin sürücüsü Süleyman Karadayı'nın, yol vermesi için sürekli korna çalıp selektör yapmasına sinirlendi. Otomobili durduran Kaymakçı, araçtan levye ile inip arkasında duran otomobilin sürücüsü Süleyman Karadayı ve Kabagöz Köyü İlkokulu sınıf öğretmeni Tayfun Erol'a saldırdı. Kavgada, Kaymakçı'nın tekmesiyle yüzüne darbe alan Erol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, arkadaşı Karadayı ise yaralandı.


7 YIL GÖREV YAPTIĞI OKULDA TÖREN

Erol'un cenazesi Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak 2006-2013 yılları arasında müdür olarak görev yaptığı Hendekyanı Ortaokulu'na getirildi. Törene, olay sırasında yanında yaralanarak tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen arkadaşı Süleyman Karadayı'nın yanı sıra oğlu 24 yaşındaki Deniz Erol, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, meslektaşları ve öğrenciler katıldı. Törende, öğretmen arkadaşları ve öğrenciler birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler. Okulun önüne konulan taziye defterine öğrencileri ve arkadaşları düşüncelerini yazdılar. Dua edilmesinin ardından Erol'un cenezasi okul bahçesinden alkışlarla uğurlanırken, öğrenciler ve aileleri gözyaşlarına hakim olamadı.

ARKADAŞI OLAY ANINI ANLATTI

Törende ayakta durmakta güçlük çeken Süleyman Karadayı, "Keşke hiç yaşanmasaydı. Bu yaşanması gereken mi bir şeydi bilmiyorum. Oda bizim başımıza geldi. Artık 'maganda' mı diyelim 'hayvan' mı diyelim, hiçbir olay yok, hiçbir itişme-kakışma yok, birden saldırdı. Olanlar da gözüküyor zaten, bir şey söyleyemiyorum. Acımız büyük, bu davanın da takipçisi olacağız tabi ki başka insanların başına gelmemesi için, elimizden geleni yapacağız." dedi.

Cenaze daha sonra Merkez Şadırvan Camii'ne getirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Levyeli Yol Verme Kavgasında Öldürülen Öğretmen İçin Okulda Hüzünlü Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • adanalıyık: bişe olmaz ögretmen çok bizde 0 23 Yanıtla
  • demirbilek: buna hayvan demeyin hayvanlara hakaret olur butip kişiler insan görümünde yaratıklardır istanbulda bunlardan çok var 11 1 Yanıtla
  • KARDEŞLİK İÇİN OYLAR HDP : Yazık bu ülkeye 9 2 Yanıtla
  • """"""": belki aynı gökyüzü altında sevgiyle yaşamayı öğreniriz günün birinde.... 8 0 Yanıtla
  • YAAAAA: OYLAR HDP. HDPHDP. HDP 0 7 Yanıtla
  • Nidya: Levyeli katile levyeli ölüm kıssasa kıssas 7 0 Yanıtla
  • Nevin: Hayvanlara ayıp olmuş,onlar bu caniliği asla yapmaz... 5 0 Yanıtla
  • VİCDAN: Kavgadan çıkmış bu olay,resmen kasten adam öldürmekten yargılanması gerekir.Yerde yatan bir insanın suratına tüm gücü ile tekme vuruyor ve buda yetmezmiş gibi bayılmış vaziyette yatan savunmasız bir insana en son öldürücü yekmeyi vuruyor.Mahkemeyi fazla uzatmayada gerek yok,herşey ap açık ortada görüntülerde.Vicdanlı hakimler bu işin gereğini yapmalıdırlar.Unutmasınlar ki o maktülün yerinde kendileri ve sevdikleride olabilirdi.En ağır şekilde cezalandırılması gerekir. 3 0 Yanıtla
  • Zaza: Allah rahmet etsin, insanlik disi 2 1 Yanıtla
  • adalet: Malesef böyle vahşet yapanlar fazla ceza almadan çıkar aramıza tekrar gelir 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement