Lewis Hamilton: Hiçbir Zaman Ferrari ile Görüşmedim - Son Dakika
Spor

Lewis Hamilton: Hiçbir Zaman Ferrari ile Görüşmedim

Mercedes’ten Lewis Hamilton, Ferrari ile görüşme yapmadığını açıkladı.

26.04.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ay çıkan söylentilerde Hamilton’ın Mercedes ile sözleşme uzatmayarak bu yıl güçlü bir performans ortaya koyan Ferrari’ye geçeceği iddia edilmişti.

Fakat Hamilton, İtalyan takım ile görüşme yapmadığını söylerken Mercedes ile yola devam edeceğini açıkladı.

Hamilton “İtalya’yı seviyorum. Onların kültürü ve mutfağı harika. Açıkçası ben makarnaya bayılıyorum. Denizi seviyorum. Fanları oldukça tutkulu. Onlar sokakta beni tanıyor ve hep aynı soruyor. Ferrari için yarışacakmısın? Ama ben Ferrari asla temas halinde değildim. Ne geçmişte ne de şimdi görüşmem olmadı. Öncelikle şuan ki Formula 1’i düşündüğünüzde şimdilik herhangi bir alternatim yok ve Mercede diğer yarışçılar ile görüşmeye çalışmıyor. Zaten ben de başka bir takım ile görüşmüyorum. Şuanda mantıklı olan şey söyleşmeyi uzatmak. Sezon başında bu kadar yakın olmalarını (Ferrari) beklemiyordum. Sadece aracımdan herşeyi almaya çalışıyordum ve mümkün olan en iyi sonucu elde etmeye odaklanmıştım. Onların çalışmaları ile başa çıkmalıyız. Onların harika bir iş yaptığını itiraf etmeliyim. Ferrari pilotları her zaman podyuma çıktı ve yarış kazandı. Mercedes’in farkı önemli ölçüde azaldı. Barcelona’da yakın bir mücadele olacak” dedi.

Hamilton Rosberg, Raikkone ve Vettel arasından hangisinin ana rakib oalcağı sorusuna “Kimseden korkmuyorum. Nico benim takım arkadaşım ve güçlü. Fakat Sebastian üçü arasından en tehlikelisi olacaktır” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lewis Hamilton: Hiçbir Zaman Ferrari ile Görüşmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement