Lg 32lb582v Full Hd Wi-Fi Dahili Uydulu Led Tv - Son Dakika
Teknoloji

Lg 32lb582v Full Hd Wi-Fi Dahili Uydulu Led Tv

Lg 32lb582v Full Hd Wi-Fi Dahili Uydulu Led Tv

Lg 32lb582v Full Hd Wi-Fi Dahili Uydulu Led Tv Özellikleri.

10.11.2014 07:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


    Lg 32LB582V F.Hd Led Tv Genel Özellikleri

    LG 32LB582V F.HD HD UYDULU SMART Wİ-Fİ LED TV
    Özgürce paylaşın çeşitli içerik ve erişim farklı cihazlarda, ister evinizin içinde veya dışında. LG Smart Share™ cihazları bağlamak için basit hale evin içinde. Kendi LG hesabı, basit bir oturum erişim sağlayabilirsiniz eğlence evden.

    Bir şey bulmak istediğiniz herhangi bir zamanda.

    Sadece yazın veya herhangi bir anahtar kelime konuşmak ve Evrensel anında Arama listesini temin VOD içeriği, yayın programları ve online videolar YouTube. En iyi arama fonksiyonu, hiç bir şey bulmanıza olanak sağlar lig TV ve eğlence deneyiminizi zenginleştirmek ile LG Smart TV.

    LG CLOUD

    LG Cloud hizmeti oynayabilirsiniz içeriklerinizi Akıllı tv'nizde her yerden ve her zaman. Hızlı erişim videolar, müzik, fotoğraflar ve diğer cihazlardan, sonra da bunları tv'de zevk

    TIME MACHINE II

    Sizin endişelenmenize gerek yok hakkında eksik favori gösteriyor artık. LG'NİN yeni güncelleştirilmiş sürümü popüler Time Machine özelliği, TV programları kaydedilebilir böylece geri sarma, duraklatma, ya da yeniden favori gösteriyor izlemek.

    WI-FI DAHILI

    Keyfini sorunsuz ev eğlence ile Wi-Fi Built-in.Sadece bir akıllı telefon gibi, LG Smart TV artık Wi-Fi çip inşa sistemi, bu sayede daha fazla bağlantı ve erişim ve TV.

    IPS PANELI

    Knock olduğunu bilmek LG TV görüş açısı ve üstün kalitesi panel. Sadece fasulye kalitesi olarak kaliteyi belirleyen kahve, panel kalitesi kaliteyi belirleyen TV. IPS Panel LG tarafından kullanılan nedenle, LG LED televizyon, daha net, daha tutarlı, sağlam ve ekranlar.

    GERÇEK RENK DOĞRULUĞU

    IPS en sunuyor, aynı renk ve gösterim orijinal görüntü her kesin piksel HD çözünürlüklü.(Teknoloji Background: IPS panel üretmek doğru renk orijinal resim. Bu nedenle IPS ve profesyoneller tarafından yaygın olarak kullanılan yayınları)

    GENIŞ GÖRÜŞ AÇISI

    Özellik içerir arka ışık kontrolü için parlaklığını ayarlayarak, bir screen-off fonksiyonu resim döner off oynamak için sadece ses ve Sıfır Bekleme Modunda TV fonksiyon sayesinde kullanıcılar için etkili hibernate, sıfır kullanarak elektrik.

    AKILLI SES MODU

    Set ses ayarlarınızı için Akıllı Ses Modu seçin ve otomatik olarak ses EQ sağ olduğunuz içerik için TV izlemek. İster müzik, film, spor, oyunları veya, artık bir seçim yapmak zorunda ses mod olarak bunu sizin için yapacaktır TV keyfini çıkarmanızı sağlayan eğlence için en iyi ses.

    RESIM SIHIRBAZI II

    Resim Wizard III kolayca ayarlamanızı sağlar elemanları resim gibi siyah seviyesi, renk, renk tonu, netlik ve arka ışık seviyeleri.

    SANAL SURROUND PLUS

    Sanal Surround Plus, mimicks surround ses eklerken yukarıdan aşağıya bir ses efekti,Bu top-down etkisi verir listner duygu olduğunu, ses akış hemen üstünde tavandan onları. Sesli yağan her yöne yaklaşık bir daha gerçekçi üç boyutlu ses deneyim olabilir.

    DIVX HD

    LG Tv'ler, DivX Certified®, oynayabilir ve DivX® video 1080p'ye kadar HD. Zevk premium çok çeşitli aracılığı ile ınternet üzerinden medya içeriği DivX HD.

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Lg 32lb582v Full Hd Wi-Fi Dahili Uydulu Led Tv - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?

    • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
      01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

      Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

    • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
      01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

      Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

    • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
      01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

      Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

    • Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı
      23:10 Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı

      Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg T8X modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Karakaş, Mart 2025 - Nisan 2025 tarihleri arasında Togg T10F modelini satışa sunacaklarını ve bir süre sonra da Togg T8X'in tanıtımını yapacaklarını belirtti.

    • Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu
      23:10 Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu

      Valve, Steam üzerinden en fazla gelir elde eden oyun yayımcısı olarak öne çıkıyor. KRAFTON Inc. ikinci sırada yer alırken, Electronic Arts üçüncü sırayı aldı. Ubisoft ve SEGA da listede yer alan diğer firmalar arasında bulunuyor.

    • iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor
      23:10 iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor

      iQOO'nun yeni modeli iQOO Neo 9s Pro, sızıntılarla ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 16 GB RAM ile güçlendirilen cihaz, 144Hz ekran yenileme hızı ve 120W hızlı şarj desteği gibi özellikler sunuyor. Neo 9s Pro, orta sınıfa hitap etmesine rağmen amiral gemisi modellerine meydan okuyor.

    • Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı: İşte Beklenenler
      23:10 Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı: İşte Beklenenler

      Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden Xiaomi, yakında yeni Civi 4 modeliyle sahne alacak. Google veri tabanında görüntülenen telefonun özellikleri ortaya çıktı. Xiaomi Civi 4, kavisli bir ekran, Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

    • HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı
      23:09 HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı

      Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun Teknoloji A.Ş. iş birliğiyle HYTE markası Türkiye pazarına adım attı. HYTE, oyun ve performansı yeni zirvelere taşımanın yanı sıra, ekranda heyecan verici yeni deneyimler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, PC kurma sürecini eğlenceli ve etkileşimli bir hale getirerek, oyun ve teknoloji ile etkileşimi tamamen yeniden şekillendiriyor. HYTE, sanatsal tasarımlar ile hem yeni başlayanlara hem de deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Gaming.Gen.TR'de HYTE ürünleri, başlangıç olarak LCD panelli oyuncu kasaları ve aksesuarları ile sunuluyor.

    • NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu
      21:10 NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu

      NVIDIA, yapay zeka destekli DLSS teknolojisinin üç yeni oyun tarafından benimsendiğini duyurdu. Bu güncelleme, Steam'de en çok istek alan bir oyun dahil olmak üzere sevilen yapımlara DLSS desteği sağlayacak. DLSS, GeForce RTX ekran kartlarıyla oyunların grafik performansını artırarak hem grafik kalitesinde iyileşme hem de performans artışı sağlıyor. Yeni oyunlar arasında Manor Lords, Oddsparks: An Automation Adventure ve Welcome to ParadiZe bulunuyor. NVIDIA, RTX teknolojilerini içeren 500'den fazla oyun olduğunu belirtiyor ve RTX ekran kartı sahiplerinin daha fazla oyunda performans artışı yaşayacağını vurguluyor.

    • Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed: Kablosuz ve kompakt klavye
      21:09 Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed: Kablosuz ve kompakt klavye

      Razer, BlackWidow V4 Mini HyperSpeed adlı kablosuz klavyesini tanıttı. Rekabetçi oyunlarda performansı artıran klavye, kullanım ömrünü yükseltiyor ve kolay bakım imkanı sunuyor. Küçük boyutuyla taşınabilirlik sağlayan ürün, 80 milyon basma sayısına dayanıklıdır. Tuşlar arası mesafe ve tetik baskısıyla iyi bir kullanım deneyimi sunan klavye, Bluetooth 5.0 ile 200 saate kadar kullanım sağlar. Fiyatı 124 dolar olan ürünün Türkiye'deki satış tarihi henüz belirsizdir.

    • Çinli otomobil üreticisi Dongfeng, İtalya'da üretim yapmak için pazarlık masasına oturdu
      21:09 Çinli otomobil üreticisi Dongfeng, İtalya'da üretim yapmak için pazarlık masasına oturdu

      Dongfeng, Avrupa'da üretim yapmak ve istihdam alanı oluşturmak için İtalya hükümetiyle görüşmelere başladı. Şirket, İtalya'da bir fabrika açarak üretim kapasitesini artırmayı ve Avrupa pazarına daha yakın olmayı hedefliyor. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve binlerce kişiye istihdam sağlayacak bir tesis kurulması planlandığı belirtiliyor.

    • Türk Telekom 2023 Yılı Finansal Verilerini Açıkladı
      21:09 Türk Telekom 2023 Yılı Finansal Verilerini Açıkladı

      Türk Telekom, 2023 yılında 25,8 milyar dolarlık yatırım yaparak sektörün en çok yatırım yapan şirketi oldu. Şirketin konsolide gelirleri yüzde 9,6 artarak 100,2 milyar TL'ye yükseldi. Mobil abone sayısı 26,2 milyona ulaşırken, toplam abone sayısı 52,9 milyona çıktı. Fiber altyapı uzunluğu 437 bin kilometreye ulaştı. Türk Telekom, 5G'de pazar lideri oldu ve siber güvenlik ürünlerinde yerlilik oranını artırdı.


    Advertisement