Lg 42lb580v F.hd Wi-Fi Uydulu Led Tv - Son Dakika
Teknoloji

Lg 42lb580v F.hd Wi-Fi Uydulu Led Tv

Lg 42lb580v F.hd Wi-Fi Uydulu Led Tv

Lg 42lb580v F.hd Wi-Fi Uydulu Led Tv Özellikleri.

15.07.2014 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


    Lg 42LB580V F.Hd Led Tv Genel Özellikleri

    LG 42LB580V F.HD HD UYDULU SMART Wİ-Fİ LED TV
    Özgürce paylaşın çeşitli içerik ve erişim farklı cihazlarda, ister evinizin içinde veya dışında. LG Smart Share™ cihazları bağlamak için basit hale evin içinde. Kendi LG hesabı, basit bir oturum erişim sağlayabilirsiniz eğlence evden.

    Bir şey bulmak istediğiniz herhangi bir zamanda.

    Sadece yazın veya herhangi bir anahtar kelime konuşmak ve Evrensel anında Arama listesini temin VOD içeriği, yayın programları ve online videolar YouTube. En iyi arama fonksiyonu, hiç bir şey bulmanıza olanak sağlar lig TV ve eğlence deneyiminizi zenginleştirmek ile LG Smart TV.

    LG CLOUD

    LG Cloud hizmeti oynayabilirsiniz içeriklerinizi Akıllı tv'nizde her yerden ve her zaman. Hızlı erişim videolar, müzik, fotoğraflar ve diğer cihazlardan, sonra da bunları tv'de zevk

    TIME MACHINE II

    Sizin endişelenmenize gerek yok hakkında eksik favori gösteriyor artık. LG'NİN yeni güncelleştirilmiş sürümü popüler Time Machine özelliği, TV programları kaydedilebilir böylece geri sarma, duraklatma, ya da yeniden favori gösteriyor izlemek.

    WI-FI DAHILI

    Keyfini sorunsuz ev eğlence ile Wi-Fi Built-in.Sadece bir akıllı telefon gibi, LG Smart TV artık Wi-Fi çip inşa sistemi, bu sayede daha fazla bağlantı ve erişim ve TV.

    IPS PANELI

    Knock olduğunu bilmek LG TV görüş açısı ve üstün kalitesi panel. Sadece fasulye kalitesi olarak kaliteyi belirleyen kahve, panel kalitesi kaliteyi belirleyen TV. IPS Panel LG tarafından kullanılan nedenle, LG LED televizyon, daha net, daha tutarlı, sağlam ve ekranlar.

    GERÇEK RENK DOĞRULUĞU

    IPS en sunuyor, aynı renk ve gösterim orijinal görüntü her kesin piksel HD çözünürlüklü.(Teknoloji Background: IPS panel üretmek doğru renk orijinal resim. Bu nedenle IPS ve profesyoneller tarafından yaygın olarak kullanılan yayınları)

    GENIŞ GÖRÜŞ AÇISI

    Özellik içerir arka ışık kontrolü için parlaklığını ayarlayarak, bir screen-off fonksiyonu resim döner off oynamak için sadece ses ve Sıfır Bekleme Modunda TV fonksiyon sayesinde kullanıcılar için etkili hibernate, sıfır kullanarak elektrik.

    AKILLI SES MODU

    Set ses ayarlarınızı için Akıllı Ses Modu seçin ve otomatik olarak ses EQ sağ olduğunuz içerik için TV izlemek. İster müzik, film, spor, oyunları veya, artık bir seçim yapmak zorunda ses mod olarak bunu sizin için yapacaktır TV keyfini çıkarmanızı sağlayan eğlence için en iyi ses.

    RESIM SIHIRBAZI II

    Resim Wizard III kolayca ayarlamanızı sağlar elemanları resim gibi siyah seviyesi, renk, renk tonu, netlik ve arka ışık seviyeleri.

    SANAL SURROUND PLUS

    Sanal Surround Plus, mimicks surround ses eklerken yukarıdan aşağıya bir ses efekti,Bu top-down etkisi verir listner duygu olduğunu, ses akış hemen üstünde tavandan onları. Sesli yağan her yöne yaklaşık bir daha gerçekçi üç boyutlu ses deneyim olabilir.

    DIVX HD

    LG Tv'ler, DivX Certified®, oynayabilir ve DivX® video 1080p'ye kadar HD. Zevk premium çok çeşitli aracılığı ile ınternet üzerinden medya içeriği DivX HD.

      Kaynak: InceHesapCom

      Son Dakika Teknoloji Lg 42lb580v F.hd Wi-Fi Uydulu Led Tv - Son Dakika

      Sizin düşünceleriniz neler ?


      Advertisement