Lg, Akıllı Telefon Kullanıcılarının Yaptıklarını Sıraladı - Son Dakika
Teknoloji

Lg, Akıllı Telefon Kullanıcılarının Yaptıklarını Sıraladı

Lg, Akıllı Telefon Kullanıcılarının Yaptıklarını Sıraladı

Bu alışkanlıklar hakkında fikirlerinizi merak ediyoruz.

13.11.2013 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - LG Mobile, şu aralar gündemde olan akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi. Yeni çıkardığı LG G2 ve Nexus 5, bugünlerde en çok tercih edilen Android telefonlardan. Özellikle uygun fiyatları ve yüksek performanslarıyla dikkat çeken bu ürünler, teknoloji basınında da güzel bir ilgiyle karşılaştı.

LG, bir yandan ürünler üretiyor ama, öte yandan akıllı telefon kullanıcılarının neler yaptığını da araştırıyor. Belki de bu alışkanlıklara göre yeni ürünlerinin hazırlanma sürecine şekil vermek istiyordur, kim bilir.

LG, 30 Eylül ve 7 Ekim 2013 tarihleri arasında, yaşı 18 ve üzeri bin 152 Amerikalı kullanıcıya, telefon kullanımları konusunda sorular yöneltmiş. Sonuçlara baktığımızda ise...

Kullanıcıların %48'i, akıllı telefonlarını ibadet yerlerinde kullanmakta sakınca görmüyor. Ayrıca kullanıcıların %77'si, yatağında telefon görüşmesi yaptığını belirtmiş. Kullanıcıların %68'lik kısmı, ailesiyle vakit geçirirken de telefonla ilgilendiğini belirtirken, %75'lik kısım da halka açık tuvaletlerde telefonla konuşmaktan utanmadığını dile getirmiş.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg, Akıllı Telefon Kullanıcılarının Yaptıklarını Sıraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement