Lg G Watch'un Şarj Kısmı Aşınıyor ve Deride Reaksiyona Sebep Olabiliyor - Son Dakika
Teknoloji

Lg G Watch'un Şarj Kısmı Aşınıyor ve Deride Reaksiyona Sebep Olabiliyor

Lg G Watch\'un Şarj Kısmı Aşınıyor ve Deride Reaksiyona Sebep Olabiliyor

Bazı kullanıcıların forumlarda şikayetleri oldu.

28.07.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Android Wear'lı akıllı saatlerden biri olan LG G Watch piyasaya sürüldüğünden bu yana genel olarak ilgi gördü. Olumlu geri dönüşümler de aldı, ama bazı kullanıcıların saatin şarj kısmıyla ilgili sorunları var. Şarj pinlerinin rengi değişiyor ve deride ise reaksiyona sebep olabiliyor. Az sayıda kişiyi etkilemiş olan bu durum, çeşitli forumlar aracılığı ile ortaya çıktı.



Androidcentral forumlarında editorkid nickli kullanıcı bileğinin ve G Watch'un şarj pinlerinin fotoğrafını paylaştı. Şarj pinlerinin rengi atmış durumda. Konuya cevap veren iborguk da bileğinin ve saatinin fotoğraflarını paylaşarak, aynı şeyi yaşadığını ve alerjik bir reaksiyon olabileceği belirtti. XDA forumlarında ise saul972 nickli kullanıcı açtığı konuda şarj noktalarının kahverengiye döndüğünü yazdı.



Her G Watch'tan kaynaklanan bir sorun gibi gözükmüyor, ama sorunu yaşayanlara ise LG pek yardımcı olmamış. LG ile temasa geçen iborguk'un yazdıklarına göre LG, "Bizim sorunumuz değil" cevabını vermiş. Alerjik reaksiyonu da kabul etmeyen Koreli üretici, deşarj ve gerilimle olabilmesi ihtimaline de hayır cevabı vermiş. Şimdilik bu işin çözümü ise şarj pinlerini koruma ile kapatmaktan ibaret.


Android Wear'lı saatlerde şarj kısmı şikayeti sadece LG için değil, Samsung için de dile getirildi. Bazı tüketiciler Galaxy Live'ın şarj kısmının kırıldığını şikayet etmişti.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg G Watch'un Şarj Kısmı Aşınıyor ve Deride Reaksiyona Sebep Olabiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement