"LG G3"Ü Avea'dan Alanların 1 Yıllık Faturası Avea'dan Hediye! - Son Dakika
Güncel

"LG G3"Ü Avea'dan Alanların 1 Yıllık Faturası Avea'dan Hediye!

"LG G3"Ü Avea\'dan Alanların 1 Yıllık Faturası Avea\'dan Hediye!

Avea, merakla beklenen LG G3'ü, Avea'nın iki kat hızlı internetinin keyfini doya doya yaşamak isteyen herkese, benzeri görülmemiş bir teklifle sunuyor

10.07.2014 12:29  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Temmuz'dan itibaren, numarasını Avea'ya taşıyarak LG G3 kampanya tekliflerinden yararlananlara, 1 yıl boyunca vergiler de dahil olacak şekilde, aylık tarife ücretlerinin 50 TL'ye kadar olan kısmı hediye ediliyor.

Türkiye'nin en yenilikçi mobil iletişim şirketi Avea, düzenlediği yeni kampanya ile, akıllı telefon kavramını yeniden tanımlayan özellikleriyle raflardaki yerini alan LG'nin yeni amiral gemisi LG G3'ü, pazarda şimdiye kadar görülmemiş bir teklifle satışa sunuyor.

Akıllı telefonda "ilk"ler yine Avea'dan

Avea, kampanya kapsamında 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren; numarasını Avea'ya taşıyarak, numara taşımayı takip eden 30 gün içerisinde LG G3 kampanyasının taahhütlü tekliflerinden yararlananlara, 1 yıl boyunca vergiler de dahil olacak şekilde, aylık tarife ücretlerinin 50 TL'ye kadar olan kısmını hediye ediyor.

Son zamanların en dikkat çekici akıllı telefonlarından biri olan LG G3'e özel olarak benzersiz bir kampanya düzenleyen Avea'nın mevcut müşterileri de, cihaza, tarifeye ek 35 TL'den başlayan teklif seçenekleriyle sahip olabilecekler.

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül: "Birbirinden avantajlı ve cazip tekliflerimizle akıllı telefonun ilk adresi olmaya devam ediyoruz"

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, akıllı telefon sahibi olmak isteyen herkesi düşünerek, en uygun ve avantajlı teklifleri oluşturduklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Türkiye'nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü olarak; akıllı telefon alanında gerek dünya liderlerinin en yeni ve gözde modelleri gerekse de kendi markalı cihazlarımızla, müşterilerimizi çok geniş bir ürün yelpazesiyle karşılıyoruz. Sunduğumuz bolluk ve çeşitlilik dolu; cazip teklif ve kampanyalarımızla ulaştığımız %42'lik akıllı telefon penetrasyon oranımız, bizi akıllı telefon alanında 11 çeyrektir* liderliğe taşıyor.

Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonlar arasında 5 inç ve üzeri geniş ekranlı akıllı telefonlar; artık dünya çapında tüm akıllı telefon cihazlarının yüzde 22'sini oluşturuyor. Kullanıcıların, ihtiyaç duydukları her şeyi, tek bir cihazda toplayan geniş ekranlı akıllı telefonlara yönelimiyle birlikte; geniş ekranlı akıllı telefonlar çarpıcı yükseliş ivmesini sürdürüyor. Biz de Avea olarak, bu segmentte yer alan ve akıllı telefon kavramını yeniden tanımlayan özellikleriyle Avea İletişim Merkezleri'ndeki yerini alan LG'nin yeni amiral gemisi LG G3'ü, pazarda şimdiye kadar görülmemiş bir teklifle teknoloji meraklılarına sunuyor, aylık tarife ücretlerinin vergiler dahil 50 TL'ye kadar olan kısmını 1 yıl boyunca hediye ediyoruz. Sektörde bir ilk olan bu kampanyamızla, yine farkımızı ortaya koyarak; akıllı telefonda ilk adres olmayı sürdüreceğiz."

Dünyanın 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD ekranlı ilk akıllı telefonu olma unvanının yanı sıra, hafif metalik tasarım, titremeyi azaltan 13 MP kamera, yazı yazmayı kolaylaştıran akıllı klavye gibi özellikleriyle piyasadaki en dikkat çekici akıllı telefonlar arasında yer bulan LG G3, 3 farklı renge sahip iki ayrı modeliyle 1.999 TL (16 GB) ile 2.199 TL'ye (32 GB) Avea İletişim Merkezleri'ndeki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'LG G3'Ü Avea'dan Alanların 1 Yıllık Faturası Avea'dan Hediye! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement