LG ile Rock Dolu Bir Gece! - Son Dakika
Kültür Sanat

LG ile Rock Dolu Bir Gece!

LG ile Rock Dolu Bir Gece!

Dünyaca ünlü Hard Rock Cafe'nin açılış partisi LG Electronics Türkiye'nin teknoloji ortaklığında 27 Eylül Cumartesi Maçka KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek!

25.09.2014 10:05  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu muhteşem gecede Şebnem Ferah, MFÖ, Pentagram, Moğollar ve Ogün Sanlısoy canlı performanslarıyla sahnede olacak.

Dünyanın 58 ülkesinde 190 noktasında yer alan Hard Rock Cafe, yeni açılan İstanbul şubesi için tüm açılışlarında gerçekleştirilen ve imzası niteliğindeki gitar kırma ritüelinin de gerçekleşeceği görkemli bir açılış partisine hazırlanıyor. LG Electronics Türkiye'nin teknoloji ortaklığında gerçekleştirilecek olan açılış partisinde Şebnem Ferah, MFÖ, Pentagram, Moğollar ve Ogün Sanlısoy da muhteşem performanslarıyla sahne alacaklar.

LG Selfie Station'larda Selfie'ni çek, hediyeni kap

Bu muhteşem gecenin katılımcıları, etkinlik alanında kurulacak LG G3 deneyim alanlarını ziyaret edebilecekler. Ayrıca kurulacak Selfie Station'larda özel konumlandırılmış LG G3'lerle konser alanını da arkalarına alıp göz alıcı selfieler çekilebilecekler. Çektikleri fotoğrafları #lgg3konserde hashtagiyle Instagram'da paylaşıp en çok beğeni alan ilk üçe hediyeler verilecek.

Hard Rock Cafe anılarınızı LG Pocket Photo ile ölümsüzleştirin

Yapılacak muhteşem partiye katılan herkes LG Electronics'in mobil yazıcı ürünü Pocket Photo'yu kullanma şansı elde edecek. Katılımcılar etkinlik boyunca Android veya iOS farketmeksizin akıllı telefonlarıyla çektikleri fotoğraflarınının çıktısını Pocket Photo ile kolaylıkla alarak partideki mutlu anlarını ölümsüzleştirebilecekler.

Rock FM DJ'lerinin müzikleriyle muhteşem bir LG X-BOOM deneyimi yaşayın!

Etkinlikte sahne alacak Şebnem Ferah, MFÖ, Pentagram, Moğollar ve Ogün Sanlısoy'un canlı performanslarından önce Rock FM DJ'leri en özel setleriyle tüm katılımcıları geceye hazırlayacaklar. Rock FM DJ'lerinin LG Electronics'in Hi-Fi ses sistemi X-BOOM ile gerçekleştireceği performansla tüm davetliler Rock müziğin en saf halini dinleme şansı elde edecekler. Ana sahnede yer alacak X-BOOM Hi-Fi ses sistemi, müziğin ritmine ayak uyduran kırmızı LED ışıklandırmasıyla birlikte görsel bir şölen yaratacak. Ayrıca isteyen tüm katılımcılar özel X-BOOM deneyim alanında LG Electronics CM9730 Hi-Fi ses sistemini inceleme ve kullanma imkânı bulacaklar.

LG ULTRA HD TV'de Rock Band ve Guitar Hero deneyimi

Etkinlikte ayrıca LG Electronics'in en ileri teknolojili TV'leri de boy gösterecek. Tüm davetliler 84 inç LG ULTRA HD TV'lerde oynayabilecekleri Rock Band ve Guitar Hero oyunlarıyla kendi hem eğlenip hem de müzikal becerilerini gösterebilecekler. Ayrıca futboldan vazgeçemeyen katılımcılar yine 84 inç LG ULTRA HD TV'lerde en yeni ve gelişmiş futbol simülasyonu FIFA 2015 ile keyifli anlar yaşabilecekler. Hard Rock Cafe'nin VIP bölümündeki davetliler de 84 inç LG ULTRA HD TV'lerden ana sahneyi izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat LG ile Rock Dolu Bir Gece! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement