LİAD-İŞGED Buluşması Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

LİAD-İŞGED Buluşması Gerçekleşti

LİAD-İŞGED Buluşması Gerçekleşti

Lüleburgaz İş Adamları Derneği ve İstanbul İş Adamları Gelişim Derneği üyesi iş adamları Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir araya geldi.

03.04.2014 09:29  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) ve İstanbul İş Adamları Gelişim Derneği (İŞGED) üyesi iş adamları Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir araya geldi.

LİAD dernek binasında yapılan toplantıda bir araya gelen iş adamları iki dernek arasında yapılabilecek ortak faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulundu. İŞGED Komite koordinatörlerinden oluşan 10 kişilik iş adamını LİAD adına yönetim kurulu üyesi İbrahim Turut ve LİAD üyesi iş adamları karşıladı. Toplantıda inşaat ve yapı sektörü, gıda ve tarım sektörü ve bilişim sektörü ile ilgili yapılabilecek ortak projeler masaya yatırıldı. İş adamları dernek olarak yapılan aktivitelerin sunumunu yaparken birbirlerine ileriki zamanlarda yapılacak faaliyetler konusunda bilgi verdi.

Ziyaretle alakalı bilgi veren LİAD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Turut, "İstanbul'da partner olarak ilişkide olduğumuz bir çok iş adamı derneği var. İŞGED derneği de bunlardan birisi. İŞGED İstanbul Bağcılar ve Güngören civarında faaliyetlerini sürdüren bir dernek. 500 civarında iş adamını bünyelerinde barındırıyorlar. Bizim örnek aldığımız birçok faaliyetleri var. Kendileri bizleri ziyaret etmek istediler. Bizlerde iki dernek üyelerini hem tanıştırma hem de ortak neler yapabiliriz onu konuşma adına ziyarete cevap verdik. Biz Lüleburgaz'ımıza faydalı olma adına çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında ilçemiz ekonomisini canlandırma üyelerimizin vizyonlarını genişletme adına gayret sarf ediyoruz. Aynı amaçla çalıştığımız arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Bu toplantımız komite temsilcileri nezdinde oldu. İleriki zamanlarda ortak faaliyetlerimiz olacak. Kendilerini ağırlamaktan memnun olduk" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel LİAD-İŞGED Buluşması Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement