Liberman'ın Partisinin Netanyahu Hükümetine Katılması - Son Dakika
Güncel

Liberman'ın Partisinin Netanyahu Hükümetine Katılması

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, İsrail'de kişilerin değil siyasetin değişmesi gerektiğini belirtti.

25.05.2016 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, İsrail'de kişilerin değil siyasetin değişmesi gerektiğini belirtti.

Redine, İsrailli aşırı sağcı siyasetçi Avigdor Liberman'ın yönetimindeki İsrail Evimiz Partisi'nin, Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi ile mevcut koalisyon hükümetine katılmasına ilişkin yayımladığı yazılı açıklamada, "İstenen şey, isimlerin değil işgal siyasetinin değişmesidir. Daha da önemlisi iki devletli çözüme ve Yahudi yerleşim faaliyetlerinin durdurulmasına inanan bir hükümetin var olmasıdır" ifadesini kullandı.

Ebu Rudeyne, "Sözler değil fiiller önemli. Bölge sarsılıyor. İsrail, barışın sağlanması için ciddi dersler almalı. Filistin meselesi çözülmeden bölgede barış ve istikrar sağlanamayacak." yorumunu yaptı.

İsrail devlet radyosu, Liberman, Başbakan Binyamin Netanyahu ve Hepimiz (Kulanu) Partisi lideri Maliye Bakanı Moşe Kahlon arasında devam eden görüşmelerin ardından Liberman'ın partisinin koalisyon hükümetine katılımı için nihai anlaşmaya varıldığını duyurmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Liberman'ın Partisinin Netanyahu Hükümetine Katılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement