Lice'de PKK'lılarla Çatışma: 3 Asker Yaralı - Son Dakika
Güncel

Lice'de PKK'lılarla Çatışma: 3 Asker Yaralı

Lice\'de PKK\'lılarla Çatışma: 3 Asker Yaralı

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde devam eden operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 asker yaralandı.

24.06.2016 12:30  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde sürdürülen müşterek operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 asker yaralandı.

SICAK TEMAS SAĞLANDI

Lice İlçesi'nde 23 Haziranda başlayan Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu'nda güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında sıcak temas sağlandı. Lice ilçesi kuzey ve güneyindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu belirtilen PKK'lı gruplara yönelik dün başlatılan operasyonlar devam ediyor.

ÇATIŞMADA 3 ASKER YARALANDI

Dağlık ve ormanlık alanda bulunan Yolçatı mevkiinde operasyonlarını sürdüren güvenlik kuvvetleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Zaman zaman sıcak çatışmaların yaşandığı bölgede teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lice'de PKK'lılarla Çatışma: 3 Asker Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Amed 21: Yarabbim bu mübarek günde kimlikler ölmesin ne dağdaki ne bağdaki 2 2 Yanıtla
  • Turkey: Arkadaş anlamıyorum yahu mahalleden adam toplasam daha iyi çatışır 8000 bin personel var orada nasıl beceriyorsunuz yaralanmayı 2 0 Yanıtla

Advertisement