Lice'de Şehit Olan Askerler Şükrü Ceylan ve Emrah Aytemiz İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Lice'de Şehit Olan Askerler Şükrü Ceylan ve Emrah Aytemiz İçin Tören

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitlerin naaşının getirilmesi Saygı duruşu Şehitlerin geçmişlerinin okunması Şehitlerin naaşının götürülmesi Diyarbakır'daki terör operasyonu Lice kırsalında devam eden operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ceylan ve Jandarma Uzman Çavuş Aytemiz'in cenazeleri memleketlerine gönderildi Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonda şehit düşen Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan ve Uzman Çavuş Emrah Aytemiz için Diyarbakır'da tören düzenlendi.

26.06.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitlerin naaşının getirilmesi

Saygı duruşu

Şehitlerin geçmişlerinin okunması

Şehitlerin naaşının götürülmesi Diyarbakır'daki terör operasyonu

Lice kırsalında devam eden operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ceylan ve Jandarma Uzman Çavuş Aytemiz'in cenazeleri memleketlerine gönderildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonda şehit düşen Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan ve Uzman Çavuş Emrah Aytemiz için Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Diyarbakır Asker Hastanesindeki törende, şehitler Ceylan ve Aytemiz'in Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu ve dua edildi.

Törene, Vali Hüseyin Aksoy, Diyarbakır 2. Birleştirilmiş Hava Harekat Merkez Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da katıldı.

İki şehidin de Lice'deki operasyona katılmak için geçici görevle Ağrı'nın Patnos ilçesinden geldiği bildirildi.

Şehit Ceylan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Törenin ardından şehitlerden Ceylan'ın cenazesi Kırıkkale, Aytemiz'in naaşı da Rize'ye gönderildi.

Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde 24 taburun katılımıyla Lice ve civar bölgelerde icra edilen "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu" sırasında PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan ve Uzman Çavuş Emrah Aytemiz ağır yaralanmıştı. Yaralı 2 asker, tedavi altına alındıkları hastanede şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lice'de Şehit Olan Askerler Şükrü Ceylan ve Emrah Aytemiz İçin Tören - Son Dakika


Advertisement