Lice, Cayır Cayır Yanıyor - Son Dakika
Güncel

Lice, Cayır Cayır Yanıyor

Lice, Cayır Cayır Yanıyor

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

26.07.2015 17:16  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün gece Lice İlçesi'nde bombalı saldırı ve sonrasında çıkan çatışmadan sonra başlayan ancak güvenlik gerekçisiyle müdahale edilemeyen yangına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, bu sabah saat 10.00 sıralarında ilçeye giderek müdahale etmeye başladı.

Bölgeye itfaiye ekiplerini sevk ederek yangına müdahaleyi başlatan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici, Diyarbakır'ın yanı sıra, Lice, Silvan, Hani, Kulp ve Hazro ilçelerindeki 7 itfaiye aracıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren Lice'deki yangına müdahale ettiklerini belirtti.

Yangının geniş bir alana yayıldığını kaydeden Bilici, yangının henüz kontrol altına alınamadığını söyledi.

HDP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ YANGIN BÖLGESİNDE

Yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılırken, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekilleri Ziya Pir, Çağlar Demirel, Nimettulah Erdoğmuş, Sibel Yiğitalp, Edip Berk, Feleknaz Uca, İmam Taşçıer ile DBP ve HDP'li yöneticiler, yangının yaşandığı bölgeye giderek, söndürme çalışmalarını yakından takip etti.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir yandan Lice kırsalında çıkan yangınlara müdahale ederken, diğer yandan da kent merkezinde tarla sahipleri tarafından çıkarılan anız yangınlarla müdahale ettiği belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lice, Cayır Cayır Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (204)

  • osmanli: kahrollsun pkk 232 39 Yanıtla
  • vatan sevdalisi: Kul olsunlar 149 35 Yanıtla
  • yavz: gebersin soysuzlar polise askere silah sıkmak neymiş öğrensinler ,yardım edenler şehitlere saygısı olmayanlardır 170 2 Yanıtla
  • Diriliş: Hergün gün birinizi birgün hepinizi 130 2 Yanıtla
  • yangın: Malatya'ya sonrasını yakın diyen köpek, allah da seni yakar inşallah 5 119 Yanıtla
  • Canım vatanım: Allah büyüktür görüyor işte yüce Rabbim 93 12 Yanıtla
  • GÖZÜNÜ AC: Aziz Nesin nekadar hakli suyorumlara bakin insanlik ölmüs.Ormanlarin yanmasi demek dünyaya zarari var ekoloji bozuluyor.Gelecek nesilin vay haline........ 9 84 Yanıtla
  • gsss: Bi devlet nasil olurda ormanlari yakar orda agac yaniyor doga yaniyor ha biagac yanmis ha bi insan hic farketmez anlayana ama goruyorumda sirf kurt bolgesinde olmus die sevinenler var alah size niye akil vermemis merak ediyorum acinacak durumdasiniz zavallilar 23 62 Yanıtla
  • Diyadinli: Şimdi bu pekeke sempatizanlarının ağa babalarından biri çıkar derki; "ormanlarımızı asker yakmıştır". Hemen inanırlar ve misilleme yapmak isterler. Bunlar bu kadar cahil işte.. 64 12 Yanıtla
  • KARADENIZLI: Birakin yansin :) 69 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement