Lice, Hazro ve Kocaköy'de Çember Daraldı, Operasyonlar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Lice, Hazro ve Kocaköy'de Çember Daraldı, Operasyonlar Sürüyor

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde operasyon devam ediyor. Bölgede, teröristlerden ve tuzaklı patlayıcılardan arındırılan alanlara ise seyyar karakollar kuruluyor.

27.06.2016 15:29  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütü PKK'nın kamp ve uyuşturucu tarlalarının bulunduğu Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri kırsalında operasyon sürüyor. Bölgede, teröristlerden temizlenen alanlara beton bariyerlerle seyyar karakollar kuruluyor.

BAYRAK-14 OPERASYONU DEVAM EDİYOR

Diyarbakır'ın kuzey ilçeleri Lice, Hazro ve Kocaköy'de, 7'nci Kolordu Komutanlığı idaresinde, asker, polis ve korucuların katılımıyla 23 Haziran'da başlayan "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu" sürüyor.

Lice, Hazro ve Kocaköy'de Çember Daraldı, Operasyonlar Sürüyor
GÜVENLİK GÜÇLERİ EYP'LERİ GÜVENLİ ŞEKİLDE İNFİLAK ETTİRİYOR

Kararlılıkla devam eden operasyon çerçevesinde mayın ve el yapımı patlayıcı ile sığınak arama çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri, buldukları el yapımı patlayıcıları kontrollü bir şekilde infilak ettiriyor.

3 KATLI ZIRHLI KULELER YERLEŞTİRİLECEK

Bölgede, teröristlerden ve tuzaklı patlayıcılardan arındırılan alanlara ise seyyar karakollar kuruluyor. Bu çerçevede, Lice'ye çok sayıda beton blok getirildi. Bloklar, buradan da zırhlı araçlar eşliğinde kurulacakları alanlara götürüldü. Seyyar karakolların kurulacağı bazı alanlara 3 katlı zırhlı kulelerin yerleştirileceği de öğrenildi.

Lice, Hazro ve Kocaköy'de Çember Daraldı, Operasyonlar Sürüyor

Lice, Hazro ve Kocaköy\'de Çember Daraldı, Operasyonlar Sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lice, Hazro ve Kocaköy'de Çember Daraldı, Operasyonlar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hazro lu: Hazro bir licede iki köy boşaltıldı asker tarafından bağ bahçe leri ve buğday tarlalarıda ateşe verildi.Bütün köylülerde üçgündür sıcağın altında bekletiliyorlar hani ERDOĞAN diyordu bizim dünemizde köy yakmalar faili meçhuller asla olmiyacak 16 19 Yanıtla
  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı
    10:29 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliğine katıldı. Şimşek, Denizli'nin büyüme potansiyeline dikkat çekerek, Başkan Osman Zolan'ın hizmetlerini övdü.

  • Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor
    10:29 Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor

    Yunusemre Belediyesi tarafından kurulan halk ekmek büfeleri, vatandaşlara ucuz ve sağlıklı ekmek imkanı sunmaya devam ediyor. Laleli Mahallesi'ndeki büfenin de hizmete girmesiyle birlikte toplamda 17 noktada hizmet verilecek.

  • Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'
    10:28 Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'

    Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Bilim Şefi ve Organ Nakli Mesul Müdürü Doç. Dr. Ramazan Danış, Ramazan ayında su tüketiminin önemine dikkat çekerek, bir kişinin günde en az 2,5 litre su tüketmesi gerektiğini belirtti. Böbrek hastalarının ise hekim kontrolünde oruç tutmaları gerektiğini vurgulayan Danış, iftar ve sahur arasındaki zamana yayacak şekilde su tüketiminin önemli olduğunu söyledi.

  • Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı
    10:28 Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı

    Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bin 644 devriye icra edildiği ve 66 bin 836 şahıs ile 62 bin 123 aracın kontrol edildiği belirtildi. Yapılan kontroller sonucunda dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranan toplam 45 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 12'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
    10:25 Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Mersin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 11 PKK/KCK şüphelisi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, muhalif şahısları tehdit ettiği, terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı belirtildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
    10:24 Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve ramazan dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Bakkal, düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Programa çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.


Advertisement