Lider Antalyaspor Karşısında - Son Dakika
Spor

Lider Antalyaspor Karşısında

Ligin lideri Beşiktaş, yarın Antalyaspor’u konuk edecek.

18.03.2016 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin lideri Beşiktaş, yarın Antalyaspor'u konuk edecek. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maç öncesi Kara Kartal, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in erteleme maçında salı günü Trabzonspor'u mağlup ederek zirveye yerleşen siyah-beyazlılar, avantajını korumak istiyor.

PLANLAR İŞLİYOR

Zorlu Karadeniz deplasmanlarından 6 puan çıkaran Şenol Güneş'in öğrencileri, maç eksiğini de tamamlayarak ligde zirvedeki yerine geri döndü. Hedef olarak gösterilen Çaykur Rizespor ve Trabzonspor maçlarında yara almayan Kara Kartal, derbi maçın oynanacağı hafta Antalyaspor'u mağlup ederek Galatasaray - Fenerbahçe maçından gelecek skoru bekleyecek. Zira eğer Fenerbahçe TT Arena'da sarı-kırmızılı rakibine mağlup olursa puan farkı da 4'e yükselecek.

TÖRE YERİNİ ALAMAYACAK

Beşiktaş'ta sakatlığı süren Gökhan Töre'nin yarın Antalyaspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Oğuzhan Özyakup'un ise bugün yapılacak idmanın ardından durumu netlik kazanacakken, kaburga kasında yırtık tespit edilen kaleci Tolga Zengin'in ise durumu belirsiz. Alınan bilgilere göre tecrübeli kalecinin yarın Antalyaspor'a karşı oynaması zor gözükürken, Tolga'nın yerine kalede Denys Boyko'nun görev alması bekleniyor. Ukraynalı kaleci eğer yarın Antalyaspor karşısında Beşiktaş kalesini korursa siyah-beyazlı formayla ligde de ilk maçına çıkmış olacak.

5 İSİM KART SINIRINDA

Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Andreas Beck, Olcay ve Quaresma yarın oynanacak Antalyaspor maçında eğer sarı kart görürse haftaya oynanacak olan Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Bu 5 futbolcuyla hafta içerisinde özel olarak ilgilenen Teknik Direktör Şenol Güneş'in futbolcularını uyardığı ve kritik haftalarda kart görmemeleri konusunda dikkatli olmalarını istediği bildirildi.

BAŞAKŞEHİR'DE ŞENLİK HAVASI

Vodafone Arena'nın henüz çimlerinin serilmemiş ve yapımının sona ermemiş olması sebebiyle maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynayan Kara Kartal da yönetimin, Antalyaspor maçı için belirlediği biletlerin ise tamamı satılmış durumda. Yarın Başakşehir'de 14 bine yakın siyah-beyazlı taraftarın ise tribünde takımlarını desteklemesi bekleniyor.

3 MAÇLIK SERİ

Fenerbahçe deplasmanından aldığı 2-0'lık mağlubiyetin ardından ligde oynadığı son 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlı takımın Antalyaspor kalesini de abluka altına alması bekleniyor. Son 3 maçta rakip kaleye 7 gol gönderen Kara Kartal, kendi ağlarında ise 2 gol görmüş durumda. Galibiyet serisini 4 maça çıkarmak isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise kesinlikle gol yememeleri konusunda futbolcularını uyardığı da gelen haberler arasında.

ANTALYASPOR'A KARŞI ÜSTÜN

Siyah-beyazlı takım Antalyaspor ile iç sahada 19 karşılaşma oynadı. Bu maçlarda 15 galibiyet 3 beraberlik alan Kara Kartal, rakibine sadece 1 kez mağlup oldu.

İki takım arasında ligde bu zamana kadar 39 müsabaka oynanırken siyah-beyazlı takımın üstünlüğü göze çarpıyor. 39 müsabakada rakibini 27 kez mağlup eden Beşiktaş, 8 maçta da yenişemezken, 4 maçta ise sahadan puansız ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor'u konuk edeceği maç saat 19.00'da başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadelede ise Hüseyin Göcek düdük çalacak. Maçın oynanacağı saat de havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, sıcaklık ise 9 derece olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lider Antalyaspor Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement