Lider Ümraniyespor Ptt 1. Lig'e Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Lider Ümraniyespor Ptt 1. Lig'e Yükseldi

Lider Ümraniyespor Ptt 1. Lig\'e Yükseldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ümraniyespor ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek, Ptt 1. Lig'e yükseldi.

18.04.2016 14:40  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin 32. haftasında Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda İstanbul spor'la karşılaşan Ümraniyespor, rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etti. 29. dakikada İlhan Şahin, 64. dakikada Mücahit Albayrak ve 73. dakikada Samet Asatekin'in attığı gollerle lig şampiyonluğunu şimdiden garantileyen Ümaniyespor puanını 75'e çıkararak, Ptt 1. Lig'e doğrudan yükselmeye hak kazandı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Hasan Can: "76 yıllık tarihinde ilk defa böyle bir başarı yakalayan Ümraniyespor'u, belediye başkanlığımız süresince amatör ligden, süper amatör lige, daha sonra bölgesel ligden, 3.lige ve iki sezon önce tarihinde ilk kez 2. Lig'e çıkarmanın sevincini yaşamıştık. Ümraniyesporumuz şimdi de 1. Lig'e yükselerek bizleri orada temsil edecek. Bize bu mutluluğu, bu gururu yaşatan başta futbolcularımız olmak üzere, yönetimimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz. Rabbim başarılarını daim etsin"dedi. Ümraniye Belediyesi olarak ilçedeki spor kulüplerine olan desteklerini bir kez daha yineleyen Başkan Hasan Can, "Başta Ümraniyesporumuz olmak üzere, ilçemizdeki tüm spor kulüplerimize desteğimiz devam edecek" dedi.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lider Ümraniyespor Ptt 1. Lig'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement