Liderlik Zirvesi, 29 Kasım'da İstanbul'da Gerçekleşecek. - Son Dakika
Güncel

Liderlik Zirvesi, 29 Kasım'da İstanbul'da Gerçekleşecek.

"YGA Zirvesi", 29 Kasım günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

18.11.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50.000'den fazla başvuru arasından seçilerek YGA Zirvesi'ne katılmaya hak kazanan geleceğin 2.000 sosyal bilinçli lider adayı, bu yıl da günümüz liderlerinin başarı hikayelerinden beslenerek vizyonlarını geliştirme imkanı bulacak.

Geleceğin sosyal bilinçli lider adaylarını keşfederek kabiliyetlerini sahada sorumluluk alarak geliştirmelerini sağlayan YGA Liderlik Okulu'nun ilk basamağı olan YGA Zirvesi'nin yedincisi, bu yıl 29 Kasım Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek. 175 farklı üniversitede okuyan 50.000'den fazla üniversite öğrencisinin başvurduğu organizasyona katılmaya hak kazanan 2.000 lider adayı, yeni yüzyılın liderlik anlayışını günümüzün değerli liderlerinden dinleme fırsatı bulacak.

2000 yılından bu yana, vicdani zekası yüksek lider adaylarını keşfederek potansiyellerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunan YGA, söz konusu zirveye katılan 2.000 üniversite öğrencisi tarafından, organizasyon sonrasında doldurulan formları değerlendirecek ve liderlik potansiyeline sahip olan 1.000 öğrenci ile yüzyüze mülakatlar gerçekleştirecek. Liderlik Okulu seçmelerinin son aşaması olan bu mülakatlar sonucunda; 250 üniversite öğrencisi, liderlik kabiliyetlerini sahada geliştirme fırsatı bulacakları YGA Liderlik Okulu'na katılmaya hak kazanacak. Lider keşif sürecini başarıyla tamamlayan üniversite öğrencileri, programın ilk iki yılında, Türkiye'deki 60 ilde kurulan 200 YGA Liderlik Atölyesi'nde her hafta geleceğin sosyal sorumlu liderlerini geliştirmek için gönüllü olarak çalışarak kendilerini geliştirecekler.

Liderlik Okulu seçmelerinde büyük öneme sahip olan YGA Zirvesi'ne katılarak sorumlu lider olma yolundaki tecrübelerini geleceğin liderleri ile paylaşacak konuşmacılar arasında bu yıl da çok uluslu firmaların dünya başkanları, genel müdürleri ve bilim insanları yer alıyor. 2014 YGA Liderlik Zirvesi'nde konuşmacı olacak isimler arasında Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Harvard & MIT & Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Toner, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Evyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Kozlu, Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, LCW Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş ve TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici gibi isimler dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liderlik Zirvesi, 29 Kasım'da İstanbul'da Gerçekleşecek. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement