Lig Şampiyonu Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı - Son Dakika
Spor

Lig Şampiyonu Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Lig Şampiyonu Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Bilecik U-17 Gençler Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlayan Bilecik İl Özel Spor, şampiyonluk kupasını Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin’in elinden aldı.

07.03.2015 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik U-17 Gençler Ligi'ni namağlup şampiyon tamamlayan Bilecik İl Özel Spor, şampiyonluk kupasını Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin'in elinden aldı.

Geçtiğimiz hafta oynadığı Ertuğrulspor galibiyetinden sonra Bilecik U-17 Gençler Ligi'nin şampiyonluğunu garantileyen Bilecik İl Özel İdare Spor, bugün oynadığı ligin son maçı olan 1308 Osmaneli Belediyespor karşılaşması sonrası şampiyonluk kupasını Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin'in elinden aldı.

Bugün Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanan Bilecik U-17 Gençler Ligi son karşılaşmasında 1308 Osmaneli Belediyespor'u 8-4 yenen Bilecik İl Özel İdare Spor puanını 27'e çıkararak grubun namağlup şampiyon oldu. Maç sonu düzenlenen kupa törenine, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ve Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Tesisler Müdürü İsmail Özdil, Osmaneli İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Şener Öner bulundular. Şampiyonluk kupasını kaldıran Bilecik İl Özel İdare Spor antrenörü Hasan Kol, gençlerin çok mücadele ederek ligi namağlup kapatarak şampiyon olduklarını belirti. Kol, "U-17 takımımız bu kupayı almak için çok çalıştı. Diğer bir rakibimiz olan Bilecik Ertuğrulspor'lu teknik kadro ve oyuncuları da kutluyorum. Bu gençler bizler, sizler önem vermezse bu ligler kurulmaz ve gençlerimiz hedeflerine ulaştıramayız. Burada bugün çok güzel atmosfer var. El ele kol kola hep birlikte bu kupanın sevincini yaşıyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lig Şampiyonu Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement