Ligde Sürpriz Takım Olabiliriz" - Son Dakika
Yerel

Ligde Sürpriz Takım Olabiliriz"

Ligde Sürpriz Takım Olabiliriz"

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor’un 1930 Bafraspor’dan transfer ettiği Mustafa Kara, Çine Madranspor’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

04.08.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor'un 1930 Bafraspor'dan transfer ettiği Mustafa Kara, Çine Madranspor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

25 yaşındaki tecrübeli ön libero teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile geçtiğimiz sezonun başında Bingöl'de birlikte çalıştıklarını söyledi. Belediye Bingölspor'un dağılmasının ardından 1930 Bafraspor'a transfer olan Mustafa Kara, Çine Madranspor'da mutlu olduğunu kaydetti. Bafraspor'da geçtiğimiz yıl arkadaşlık ortamının iyi olmadığına dikkat çeken Mustafa Kara, "Çine'ye transfer olduğum için memnunum. Takımdaki ortam son derece iyi. Yöneticilerimiz son derece bizimle ilgili" dedi.

Çine'ye yakışır bir takım oluşturmak istediklerini ifade eden Mustafa Kara, "Ligde sürpriz takım olabiliriz. Hem bireysel hem de takım olarak lige kuvvetli girmek istiyoruz. Hazırlık maçları bizim için önemli sınavlar olacak" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ligde Sürpriz Takım Olabiliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement