Likya Yolu'nda Kaybolan Üç Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Likya Yolu'nda Kaybolan Üç Kişi Kurtarıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kaybolan gençlerden detay Jandarmadan detay Kaybolan gençler ile röportaj Antalya'nın Kemer ilçesinde Likya Yolu'nda kaybolan 3 kişi kurtarıldı.

04.06.2016 01:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kaybolan gençlerden detay

Jandarmadan detay

Kaybolan gençler ile röportaj Antalya'nın Kemer ilçesinde Likya Yolu'nda kaybolan 3 kişi kurtarıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İstanbul'dan tatil için Kemer'e gelen Mehmet Kaan Özkabaş (21), Mehmet Önder (21) ve Emre Sarıgöl (21), saat 14.00 sıralarında Göynük Mahallesi'ndeki Göynük Kanyonu'ndan yola çıktı.

Likya Yolu üzerinden Göynük Yaylası'na gitmek isteyen üç macera sever, saat 18.00 sıralarında yönlerini kaybedince 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Ekiplerde durumu Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine bildirdi.

Jandarma ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve itfaiye ekipleri, Acil Çağrı Konum Belirleme Sistemi ile kaybolan gençlerin bulunduğu konumu cep telefonu sinyali ile tespit etti.

Yaklaşık 4 saattir aç ve susuz kalan gençler kurtarılarak Kemer Jandarma Garnizon Komutanlığı'na getirildi. Jandarma ekipleri, gençlere su ve yemek verdi.

Kaybolan gençlerden Özkabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göynük Kanyonu'nda bir gece çadırda kaldıklarını belirterek, Göynük Yaylası istikametine yürürken yönlerini kaybettiklerini söyledi.

Önlerinde dik yamaçlar olduğunu anlatan Özkabaş, tırmanırken bazı yerlerinin yaralandığını kaydetti. Özkabaş, kaybolunca jandarmadan yardım istediklerini aktararak, jandarma ile bağırarak anlaştıklarını ve yerlerinin tespit edildiğini ifade etti.

Aç ve susuz oldukları için çok su kaybı yaşadıklarını söyleyen Özkabaş, kendilerini kurtaran herkese teşekkür etti.

Likya Yolu\'nda Kaybolan Üç Kişi Kurtarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Likya Yolu'nda Kaybolan Üç Kişi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement