limango iPhone ve iPad Uygulamaları Yenilendi - Son Dakika
Güncel

limango iPhone ve iPad Uygulamaları Yenilendi

limango iPhone ve iPad Uygulamaları Yenilendi

Hızlı, pratik ve kullanımı son derece kolay olan bu yeni uygulamayı mobil cihazlarına indiren limango üyelerini ilk mobil alışverişlerinde kullanabilecekleri 10 TL değerinde hediye çeki bekliyor.

18.04.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de online özel alışverişin öncü ismi limango, mobil uygulamalarıyla da fark yaratıyor. limango, üyelerinin mobil cihazlar üzerinden de alışverişlerini en hızlı ve kolay şekilde yapabilmeleri için iPhone ve iPad'de kullanılan iOS mobil uygulamalarını yeniledi.

Kullanıcı dostu yenilenen uygulamalarda üyeler, ürün ve kampanyaları çok daha rahat görüntüleyebiliyor. Üstelik geliştirilen içerik üyelere çok daha hızlı alışveriş yapma imkanı da sunuyor.

Eski versiyonu mobil cihazlarınıza yüklü olsa bile, uygulamayı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken güncel ve yeni halini App Store'dan mobil cihazınıza indirmek.

limango mobil uygulamasını yükleyen ve mobil üzerinden alışveriş yapan üyelere limango'nun küçük bir de sürprizi var. Uygulamayı yükleyenleri ilk alışverişlerinde kullanabilecekleri 10 TL değerinde hediye çeki bekliyor.

limango mobil uygulamalarıyla yeni açılan kampanyaları yakından takip edebilir, nerede olursanız olun alışverişte avantajları yakalayabilirsiniz. Siz de keyifli bir mobil alışveriş deneyimi için App Store'u ziyaret etmeyi unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel limango iPhone ve iPad Uygulamaları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement