Limonlu Spor Tesisi Yeni Sezona Yetişecek - Son Dakika
Yerel

Limonlu Spor Tesisi Yeni Sezona Yetişecek

Limonlu Spor Tesisi Yeni Sezona Yetişecek

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Limonlu Mahallesi’nde yenileme çalışmaları devam eden ve Erdemli Belediyespor Futbol Kulübü’nün kullanacağı tam teşekküllü spor tesisini yeni sezona yetiştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını bildirdi.

26.08.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Limonlu Mahallesi'nde yenileme çalışmaları devam eden ve Erdemli Belediye spor Futbol Kulübü'nün kullanacağı tam teşekküllü spor tesisini yeni sezona yetiştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını bildirdi.

Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi'nde bulunan 24 kişilik kapasiteye sahip tam teşekküllü spor tesisini hizmete açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sezona yetiştirileceği bildirilen Limonlu spor tesisini bu sene Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor Futbol Kulübü'nün kullanacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Erdemli'yi sporun tüm alanlarına hitap eden bir spor şehrine dönüştürmek için çalıştıklarını ve projeler geliştirdiklerini ifade etti. Limonlu Mahallesi'nde hizmete açılacak tesisin Erdemli'nin spor turizminde de iddialı olduğunun bir göstergesi olduğunu dile getiren Tollu, daha önce Limonlu Belediyesi tarafından yaptırılan tesisin yenileme çalışmalarından sonra 24 kişi kapasiteli yatakhane, soyunma kabinleri, dinlenme alanları ve antrenman sahasıyla tam teşekküllü bir şekilde hizmet vereceğini belirtti.

Erdemli sınırları içerisindeki tüm spor sahalarına bakım ve onarım yaptıklarını aktaran Tollu, "Erdemli'de yaşayan vatandaş spor yapmak istediğinde kendi mahallesinde tüm spor ihtiyacını giderebilecek. Her mahalleye bir spor tesisi yapıp vatandaşın hizmetine sunacağız. Bugüne kadar eskiden köy olarak tabir edilen 25 mahallemizde parklar ve spor alanları yaptık. Erdemli turizm şehri olacaksa bu sadece yaz sezonuyla sınırlı kalamaz. Bunun için turizmin tüm alanlarına hitap eden tesisler yapmalıyız. Fakat ilk olarak hedefimiz, bugüne kadar sporla tanışmamış insanlarımızdır. Bugüne kadar köylerinde oyun parkı, meydanı, spor alanı, futbol sahası olmayan mahallelerimiz vardı. Hiç olmayan mahallelerimize öncelik vererek bu tesisleri vatandaşlarımıza armağan ettik. Sırasıyla tüm mahallerimizde bu tür çalışmalarımız olacaktır. Ayrıca ulusal ve uluslararası alanda kaliteyi yakalayabilmek için her alanda hizmetlerimizi sıralıyoruz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Erdemli Belediyesi olarak gözümüzü yükseklere diktik ve hedeflerimize ulaşabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Erdemli Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Hasan Mercan da Başkan Tollu'ya her zaman yanlarında olduğu ve sporun destekçisi olduğu için teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Limonlu Spor Tesisi Yeni Sezona Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement