Lıonlar Ata'nın Huzurunda… - Son Dakika
Güncel

Lıonlar Ata'nın Huzurunda…

Lıonlar Ata\'nın Huzurunda…

Türk Lionları tarafından '30 Ağustos Kutlamaları' kapsamında 26 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen 'Büyük Taarruz 3. Bisiklet Turu'nun birinci adımı Anıtkabir ziyareti ile başladı.

06.09.2016 16:07  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anıtkabir'de gerçekleştirilen resmi törene Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan, 118 U Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Ömer Ruhi Eryurt, 118 K Yönetim Çevresi Genel Sekreteri Av. Fehime Tunca, Sayman Faruk Özçelik, 2. Kesim Başkanı Ali Osman Özer ile 4. Kesim Başkanı Nahide Uçmazbaş katıldı. Anıtkabir'deki ana direkte dalgalanan Türk bayrağını gönderden indirerek Anıtkabir Müzesi'nde muhafaza eden Anıtkabir Komutanlığı, resmi törenle bayrağı tüm Türk Lionları'nı temsilen katılan Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan'a teslim etti.

30 Ağustos kutlamaları için Anıtkabir'de bir araya gelen Türk Lionları, Atanın huzuruna çıkarak mozoleye çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundular. Türk Lionları için büyük önem arz eden ve Afyon Kocatepe'de gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü sonrası Anıtkabir'den teslim alınan 'Dalgalanmış Türk Bayrağı' bisikletçilere teslim edildi. Bisikletçiler, 9 Eylül Cuma günü Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan ve Lions Yönetim Çevresi Federasyon temsilcilerinin de katılacağı törende, gururla taşıdıkları bayrağı İzmir Valiliğine teslim edecekler. Türk Lionları'nın ortak yürüttüğü 30 Ağustos etkinlikleri, Anıtkabir'den teslim alınan 'Dalgalanmış Türk Bayrağı'nın İzmir Valiliğine teslim edilmesiyle son buluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lıonlar Ata'nın Huzurunda… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement