Lise Öğrencileri Terörle Mücadele Eden Asker ve Polise Selam Gönderdi - Son Dakika
Yerel

Lise Öğrencileri Terörle Mücadele Eden Asker ve Polise Selam Gönderdi

Lise Öğrencileri Terörle Mücadele Eden Asker ve Polise Selam Gönderdi

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla "Umurlu’dan Selam Var” adlı örnek bir kampanya düzenledi.

01.06.2016 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla "Umurlu'dan Selam Var" adlı örnek bir kampanya düzenledi.

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve velileri, Umurlu Organize Sanayi ile Umurlu esnafının desteğiyle hazırladıkları "Umurlu'dan Selam Var" adlı kampanyada Cizre ve Yüksekovada görev yapan asker ve polise moral vermek için evde hazırladıkları gıda ürünlerini, Umurlu'ya has erikleri ve yerel ürünlerden oluşan konserveleri çektikleri video, yazdıkları mektuplar ile birlikte gönderdi.

Kampanya sorumlusu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Çelik, yaptığı açıklamada," Yaptığımız kampanya ile küçükte olsa vatani görevini yapan asker ve polislerimize moral vermek istedik. Elimizden gelen en iyi şekilde kampanyamızı düzenledik. Hazırladığımız paketlerin içerisine çektiğimiz videoları ve yazdığımız mektupları yerleştirdik. Onları mutlu edebilirsek bizde mutlu oluruz. kampanyaya destek veren tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, Umurlu Organize Sanayi Çalışanlarına, Umurlu Hal çalışanlarına, Umurlu Esnafına teşekkür ederiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Öğrencileri Terörle Mücadele Eden Asker ve Polise Selam Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement