Lise Öğrencilerinin Paralarını Gasp Edip Eroin Almışlar - Son Dakika
Güncel

Lise Öğrencilerinin Paralarını Gasp Edip Eroin Almışlar

Lise Öğrencilerinin Paralarını Gasp Edip Eroin Almışlar

Konya'nın merkez Selçuklu ile Meram ilçesi'nde son 10 günde 5'i lise öğrencisi 7 kişiden bıçak zoruyla yaklaşık 500 lira gasp ettikleri iddia edilen 4 şüpheli polis gözaltına alındı.

21.09.2013 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Selçuklu ile Meram ilçesi'nde son 10 günde 5'i lise öğrencisi 7 kişiden bıçak zoruyla yaklaşık 500 lira gasp ettikleri iddia edilen 4 şüpheli polis gözaltına alındı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şüphelilerin, gasp ettikleri para ile eroin aldıkları öne sürüldü.

Konya merkez Selçuklu ve Meram ilçelerinde son 10 günde görülen gasp olayları ile ilgili Emniyet Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden ve verilen ifadeler doğrultusunda gasp olaylarının bordo renkli elektrikli bisiklet kullananlar tarafından yapıldığını belirleyen polis kent merkezindeki elektrikli bisikletli kişileri takibe aldı. 18 yaşındaki Maşallah Talay'ı bordo renkli elektrikli bisiklet ile gezerken durduran ekipler gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen Maşallah Talay, sorgusunda gasp olaylarını 19 yaşındaki Kadir Yılmaz, 19 yaşındaki İsmail Keşan ve 18 yaşındaki İsmail Ak ile birlikte yaptıklarını itiraf etti. Diğer 3 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 5 kişiyi bıçakla tehdit ederek, 2 kişiyi ise, boğazına bıçak dayayarak yaklaşık 500 lira gasp ettikleri ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şüphelilelirin elde ettikleri para ile eroin aldıkları ileri sürüldü. Şüphelilerin ifadelerinde 10 olaya karıştıklarını belirtirken, polis diğer 3 mağdura ulaşmak için çalışma başlattı. Sorguları tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lise Öğrencilerinin Paralarını Gasp Edip Eroin Almışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement