Lise Son Sınıf Öğrencilerine Üniversite Tanıtım Gezisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Lise Son Sınıf Öğrencilerine Üniversite Tanıtım Gezisi Düzenlendi

Lise Son Sınıf Öğrencilerine Üniversite Tanıtım Gezisi Düzenlendi

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde lise son sınıf öğrencileri için üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.

17.11.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde lise son sınıf öğrencileri için üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.

Pazarlar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin katılımıyla Okul Müdür Başyardımcısı Halil Şşen, Matematik Öğretmeni Emel Şerbetli ve İngilizce Öğretmeni Fatma Pıtır'ın katkıları ile İzmir Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi.

Pazarlar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Buca Eğitim Fakültesinde Edebiyat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerif Ali Bozkaplan'ın dersine katılarak üniversitede ders işleme ortamını gördüler.

Pazarlar Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Halil Şen, son derece etkili, faydalı ve eğlenceli bir gezi yaptıklarını; öğrencilerimizin istemeleri halinde bu tür gezilerin daha geniş çaplı katılımlarla yapılabileceğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tanıtım gezisi hakkında bilgi veren Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran ise, "Okul Müdür Baş yardımcımız Halil Şen rehberliğinde Matematik Öğretmenimiz Şerbetli ve İngilizce Öğretmenimiz Fatma Pıtır'ın katkılarıyla okulumuz son sınıf öğrencilerinin katılımıyla İzmir Ege Üniversitesine ve Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesine Üniversite tanıtım gezisi düzenlendi. Gerçekleştirdiğimiz gezi öğrencilerimiz için çok faydalı oldu. Ülkemizin güzide iki üniversitesini yakından tanıma fırsatını yakaladılar. Ayrıca Körfezde tekne turu atarak ve İzmir Konak meydanında gezerek stres atıp, dinlenme fırsatının yakaladılar. Bu tür geziler öğrencilerimizin ufkunu açıyor, daha etkili ve bilinçli ders çalışmalarını sağlıyor" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Son Sınıf Öğrencilerine Üniversite Tanıtım Gezisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement