"Liseler Arası Kitap Haftası ve Okuma Günleri" Etkinliği Başladı - Son Dakika
Güncel

"Liseler Arası Kitap Haftası ve Okuma Günleri" Etkinliği Başladı

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi ile katılımcı okullar tarafından, önceden belirlenmiş beş kitabın yazarlarıyla söyleşiler düzenlenen etkinliğin açılışını Onur Konuğu Buket UZUNER yaptı

17.12.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

. Uzuner keyifli söyleşisinde "Hayattaki tek mucize, gençken iyi bir öğretmeninin olmasıdır. Sizler şanslı gençlersiniz çünkü öğretmenleriniz sizler için festivaller düzenliyor ve iyi yazarlarla sizleri buluşturuyorlar. İnsanın en önemli özelliği hayal etmektir ve edebiyat insanın bu yönünü besler. Buradaki tüm dinleyicilere en büyük tavsiyem hayallerinizin peşinden koşun ve onlardan asla vazgeçmeyin." sözleriyle dinleyicilere seslendi.

İzmir'in ve Türkiye'nin önemli edebiyat etkinliklerinden biri olarak kabul gören Kitap Haftası'nın ikinci günü Osman Akbaşak ve Can Gürses söyleşileri ile devam edecek. 17 Aralık Çarşamba günü ise değerli yazar Feyza Hepçilingirler etkinlik kapsamında öğrencilerle beraber olacak. Beş gün süren etkinliğin dördüncü gününde Hesna Onbaşı ve Bahar Feyzan, son gününde ise Binnaz Öner edebiyatseverlerle buluşacak. On beş yıldır edebiyat ve sanat dünyasından önemli isimleri ağırlayan bu önemli etkinlik, yılın romanı ve yazarına ödülünün verildiği kapanış töreniyle sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Liseler Arası Kitap Haftası ve Okuma Günleri' Etkinliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement