Liseler Arası Tekvando Grup Müsabakalarının Ardından - Son Dakika
Spor

Liseler Arası Tekvando Grup Müsabakalarının Ardından

Edirne Belediye Spor Tekvando Antrenörü Metin Eşme, "Sporcularımın Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı tekrarlamalarını diliyorum ve bu amaç için bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.

03.05.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Spor Tekvando Antrenörü Metin Eşme, "Sporcularımın Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı tekrarlamalarını diliyorum ve bu amaç için bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Eşme, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne Belediyespor Tekvando sporcularının Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor bakanlıklarının işbirliğiyle 26-29 Nisan tarihlerinde Aydın'da düzenlenen müsabakalara katıldığını belirtti.

Edirneli sporcuların 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde ettiğini aktaran Eşme, şunları kaydetti:

"Sporcularımla bir kez daha gurur duydum. Neredeyse hepsinin bazı sakatlıkları vardı ancak hepside büyük bir hırs ve özveriyle yarıştı. Her zamanki gibi başarılı oldular. Eminim okulları da onlarla gurur duyuyordur. Onlar hem başarılı birer sporcu hem de okullarında örnek öğrenciler. Sporcularımın Türkiye Şampiyonasında da aynı başarıyı tekrarlamalarını diliyorum ve bu amaç için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Liseler Arası Tekvando Grup Müsabakalarının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement