Liseli Eda ile Yusuf Bir Haftadır Kayıp - Son Dakika
Güncel

Liseli Eda ile Yusuf Bir Haftadır Kayıp

Liseli Eda ile Yusuf Bir Haftadır Kayıp

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde lise öğrencileri 15 yaşındaki Yusuf T. ile Edanur H. bir hafta önce okul çıkışında birlikte ortadan kayboldu.

15.10.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde lise öğrencileri 15 yaşındaki Yusuf T. ile Edanur H. bir hafta önce okul çıkışında birlikte ortadan kayboldu. Polis iki arkadaşı bulmak için çalışma başlattı.

Gerede Öğretmen Lisesi 10'uncu sınıf öğrencileri Yusuf T. ile arkadaşı Edanur H. bir hafta önce okul çıkışında kayıplara karıştılar. 8 Ekim'de okula giden Yusuf T. ile Edanur H. okuldan çıktıktan sonra evlerine gitmeyince, aileleri polise başvurdu. İki arkadaşın aynı anda ortadan kaybolmasının ardından polis ekipleri gençlerin birlikte kaçtığından şüphelenerek inceleme başlattı. Yusuf T.'nin yatılı olarak okulun yurdunda kaldığı, Edanur H.'nin ise Bolu'dan Gerede'ye her gün okula gidip geldiği öğrenildi.

Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri Yusuf T. ile Edanur H.'nin yakın arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Polis, iki arkadaşı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Eda ile Yusuf Bir Haftadır Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement