Liseli Filiz Kayıp - Son Dakika
Güncel

Liseli Filiz Kayıp

Liseli Filiz Kayıp

Mersin'de, okula gideceğini belirterek evden ayrılan lise öğrencisi 16 yaşındaki Şefika Filiz Çelik'ten bir daha haber alınamadı.

26.11.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, okula gideceğini belirterek evden ayrılan lise öğrencisi 16 yaşındaki Şefika Filiz Çelik'ten bir daha haber alınamadı.

Türkan ile Hasan Çelik çiftinin 6 çocuğundan biri olan Anadolu İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Çelik, 2 Kasım günü öğle yemeği için eve geldi. Yemek yedikten sonra tekrar okula gitmek için evden ayrılan genç kızdan o günden bu yana haber alınamadı. Kızının evden giderken üzerine az miktarda para olduğunuz belirten annesi Türkan Çelik, yaşamından endişe ettiğini söyledi. Kentin en işlek cadde ve sokaklarına kayıp ilanları asan anne Türkan Çelik, "Ekim ayında tartışmamız olmuştu. Tokat attım diye beni karakola şikayet etti. O dönem 1 hafta Çocuk Yurdu'nda kaldı. Görevliler evde inceleme yapıp sorun olmadığını anlayınca kızım eve geri geldi. Daha sonra aramız düzeldi. Başka sorunumuz olmadı. Kızımın kaçırılmasından endişe ediyorum" dedi.

Anne Çelik, kızının daha önce sevdiği gençle bir dönem nişanlı kaldığını sonra ayrıldığını, bu kişi tarafından kaçırılmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Filiz Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement