Liseli Gençler Engelliler İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Liseli Gençler Engelliler İçin Yürüdü

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde lise öğrencileri engelliler için farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenledikleri ‘Sessiz Çığlık’ yürüyüşünü gerçekleştirdi.

03.12.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde lise öğrencileri engelliler için farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenledikleri 'Sessiz Çığlık' yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Lüleburgaz Lisesi Engelliler ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, bu yıl yedinci kez düzenledikleri 'Sessiz Çığlık' isimli yürüyüş ile engelliler adına farkındalık oluşturdu. Lüleburgaz Lisesi Engeliler Danışma Kulübü Rehber öğretmeni ve Okul Edebiyat Öğretmeni Gülşah Atay önderliğinde Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk ve okul öğretmenlerinin de katıldığı yürüyüş okuldan başlayıp Kongre Meydanı'nda sona erdi.

Engeliler Danışma Kulübü Rehber öğretmeni ve Okul Edebiyat Öğretmeni Gülşah Atay, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek istediklerini söyledi. Atay, herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini aktardı.

Etkinliğe yaklaşık 200 kişinin katıldığını söyleyen Atay "Her yıl daha da büyüyerek etkinliğimizi düzenliyoruz. Öğrencilerimiz bu konuya çok duyarlı davranıyor. Hafta sonu olmasına rağmen katılım gösterdiler. Engellilere bir ışık olmak için yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk da etkinliğe katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseli Gençler Engelliler İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement