Hastane 'Sonuçlar Temiz' Deyip Yolladı, Liseli Ebru 1 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Hastane 'Sonuçlar Temiz' Deyip Yolladı, Liseli Ebru 1 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Hastane \'Sonuçlar Temiz\' Deyip Yolladı, Liseli Ebru 1 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Karabük'te lise öğrencisi 19 yaşındaki Ebru Çorbacıoğlu, göğsünde sıkışma şikayetiyle gittiği hastanedeki muayeneden 1 gün sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

04.05.2016 16:53  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te lise öğrencisi 19 yaşındaki Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, göğsünde sıkışma şikayetiyle gittiği hastanede acil servisteki muayeneden 1 gün sonra staj gördüğü işyerine giderken kalp krizi geçirerek öldü.

SOKAKTA YERE YIĞILDI, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, staj gördüğü iş yerine gitmek için sabah saatlerinde Soğuksu Mahallesi TOKİ Konutlarındaki evinden çıktı. Çorbacıoğlu, yaklaşık 200 metre kadar yürüdükten sonra yere yığıldı. Çorbacıoğlu, çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Çorbacıoğlu yaşamını yitirdi.


DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILAMADI

Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen Çorbacıoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopside belirlenecek. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan açıklamada kalbi duran Çorbacıoğlu'nun yapılan müdahale sonrası yeniden hayata döndürüldüğü, anjiyoya alındığı, kalp damar yollarının ise açık olduğunun tespit edildiği, ancak genç kızın yeniden duran kalbinin müdahaleye rağmen çalıştırılamadığı belirtildi.


DÜN KALBİ SIKIŞINCA ACİLE KALDIRILMIŞ

Çorbacıoğlu'nun, dün işyerinde kalbinde sıkışma olduğunu söylemesi üzerine iş arkadaşları tarafından aynı hastanenin acil servisine kaldırıldığı, tetkiklerinin temiz çıktığı, Kardiyoloji doktoruna muayene olması istenerek gönderildiği öğrenildi.


AİLESİ YIKILDI

Acı haberi alarak hastane morguna koşan genç kızın annesi Hatice ve babası İbrahim Çorbacıoğlu gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren İbrahim Çorbacıoğlu'nu yakınları teskin etmeye çalıştı. Çorbacıoğlu'nun ölümüyle ilgili hastane yönetimi tarafından inceleme başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastane 'Sonuçlar Temiz' Deyip Yolladı, Liseli Ebru 1 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hasta bakici: Allah rahmet eylesin... Ama aptal aptal yorum yapanlar... Acildeki doktorlar pratisyen... Yani isin uzmani degil tum branslarin özeti... Ve 24 saat nöbette hastanesine göre 500-1000 hasta bakan var... Acile gelip bir kulak verseniz hastayi döversiniz... Adam 5 gundur tuvalete çikamiyorum diyor gece acile geliyor... Yada 1 aydir basim ağriyor diyor ilk defa acile geliyor... Haber de okuduysaniz tahliller temiz,kardiyoloji doktoruna kontrole gel demisler... Belki hasta kendini ihmal etti gelmedi,yada gelirken yolda öldü... Hemen yapistir saglikçiya çamuru... 42 0 Yanıtla
  • hasta: herkez dr olmus yorum yapio nonST mi die bisey var kimse bilemeyebilir 4 1 Yanıtla
  • Dr: Ya bir kadar çok aptalca muyane olurmu bu Dr rahmet li kızı sadece yüzünü görmüş muyane etmeden eve göndermiş. Göğüs ağrısı ve Ve sol kol ağrıları kalp krizi nin duyu rus için. İnsan böyle durumda bir kalp muayene si yapar. Ayıp ya böyle meslek inden aciz olan Dr larin diploma elinde n alacaksın. Başkalarının canını hiçe bir daha sayması n. 5 0 Yanıtla
  • Çotanak: Yeni turkiyeyi kurduk saglikda cag atladik, yol yaptik yol 1 3 Yanıtla

Advertisement