Liseli Kız, Okulun 4'üncü Katından Bahçeye Düşerek Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Liseli Kız, Okulun 4'üncü Katından Bahçeye Düşerek Ağır Yaralandı

Liseli Kız, Okulun 4\'üncü Katından Bahçeye Düşerek Ağır Yaralandı

Van' ın Muradiye İlçesi'nde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giden 10'uncu sınıf öğrencisi Amine Belet, 4'üncü kattaki sınıfında, pencere kenarında otururken dengesini yitirerek, bahçeye düştü.

15.04.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van' ın Muradiye İlçesi'nde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giden 10'uncu sınıf öğrencisi Amine Belet, 4'üncü kattaki sınıfında, pencere kenarında otururken dengesini yitirerek, bahçeye düştü. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Belet, hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında ilçenin Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Muradiye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Teneffüs zilinin çalmasıyla birlikte sınıf arkadaşları dışarı çıkan Amine Belet, 4'üncü kattaki sınıfından çıkmayarak pencerenin kenarına oturdu. Bir anda dengesini kaybedip düşen Belet, bahçenin beton zeminine çakılarak ağır yaralandı. Öğretmenlerin haber vermesi üzerine okula çağrılan ambulansla Belet, Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada ilk müdahalesi yapıldı. Amine Belet, ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Belet'in ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Kız, Okulun 4'üncü Katından Bahçeye Düşerek Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • sibel akkuş: canm arkadaşımız seni çok seviyoruz seni için dua ediyoruz ne olur bizi bırakma daha pazartesi bizleydin sibel arslan sibel akkuş munever buldum. bizi bırakma 3 1 Yanıtla
  • Rahime KARADAĞ TUNA: Sevgili Amine Bele' ti hiç tanımıyorum. Bu üzücü haberi Erzurum Pusula gazetesinde okuduğumda sanki benim yüreğimden bir parçanın koptuğunu hissettim. çok üzüldüm hıçkırıklara büründüm. Ah güzel kızım, benim de hiç evladım yok ama siz bütün çocuklar-gençler benim canım-ciğerim evlatlarımsınız. Sizler bizim geleceğimiz, en değerli varlıklarımız, Allahtan acil şifalar diliyorum ..Şu an yanında olmak isterdim. Amine ne olur yaşa.. Erzurum' lu 3 0 Yanıtla
  • 12 BT SINIFI: ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN... 1 1 Yanıtla
  • enes: allah şifa versin allah yardımcısı olsun 1 1 Yanıtla

Advertisement