Liseli Merve'nin Çoruh'ta Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Liseli Merve'nin Çoruh'ta Cesedi Bulundu

Liseli Merve\'nin Çoruh\'ta Cesedi Bulundu

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kaybolan ve Çoruh'a atlayarak intihar ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki Merve Kurt'un cesedi nehirde bulundu.

31.03.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kaybolan ve Çoruh'a atlayarak intihar ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki Merve Kurt'un cesedi nehirde bulundu.

Olay 3 Mart günü meydana geldi. Yusufeli Çok Programlı Lisesi'nde eğitim gören Merve Kurt ile arkadaşı 17 yaşındaki K.C.'den okul çıkışı sonrasında haber alamayan aileleri polise başvurdu. Yusufeli barajında çalışan işçilerden Çoruh nehrinde bir ceset görüldüğü yolunda ihbar gelince, polis ekipleri ilçe genelinde, AFAD ve jandarma ekipleri de Çoruh çevresinde arama çalışması başlattı. Ancak tüm çalışmalara rağmen genç kız bulunamadı. Birlikte oldukları okul arkadaşı K.C. polise verdiği ifadede, Merve'nin köprüden geçerken aniden Çoruh'a atlayarak intihar ettiğini ileri sürdü.

Bugün öğle saatlerinde gelen bir ihbar üzerine, genç kızın nehire atladığı iddia edilen yerden yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Sebzeciler mevkiine giden AFAD ekipleri, bir ceset buldu. Uzun uğraşlar sonucu çıkartılan cesedin kayıp olarak aranan Merve Kurt olduğu belirlendi. Ceset Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

- Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Merve'nin Çoruh'ta Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement