Liseli Oğuzhan Ulukışla'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Liseli Oğuzhan Ulukışla'da Toprağa Verildi

Liseli Oğuzhan Ulukışla\'da Toprağa Verildi

Mersin’de hemzemin geçitte trenin minibüse çarpması sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi Oğuzhan Bayazıt, memleketi Niğde Ulukışla Hasangazi köyünde toprağa verildi.

22.03.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de hemzemin geçitte trenin minibüse çarpması sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi Oğuzhan Bayazıt, memleketi Niğde Ulukışla Hasangazi köyünde toprağa verildi.

Mersin'de hemzemin geçitte trenin minibüse çarpması sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi Oğuzhan Bayazıt, memleketi Niğde Ulukışla Hasangazi köyünde toprağa verildi. Oğuzhan Mersin Teknik ve Endüstri meslek Lisesi 12.sınıf öğrencisiydi. Genç liselinin cenazesi ailesi, yakınları, okulundan öğretmenleri, öğrenci arkadaşları ve Hasangazililerin katıldığı cenaze töreni ile Niğde Ulukışla Hasangazi köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Talihsiz gencin çok başarılı bir öğrenci olduğu ve ailesine yük olmamak için yaz tatillerinde kiraz toplama işinde çalışarak okul harçlığını çıkardığı öğrenildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseli Oğuzhan Ulukışla'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement