Kütahya'da Sağanak Yağış - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Sağanak Yağış

Kütahya\'da Sağanak Yağış

Kütahya'da akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sokak ve caddeleri göle dönüştürdü.

16.09.2014 21:43  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yağmur YAĞDI, EKİPLER TRAFODA ELEKTRİĞİ KESTİ

Kütahya'da akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sokak ve caddeleri göle dönüştürdü. 17 yaşındaki Resul Pekuslu'nun ölümüne neden olan elektrik trafosunun bulunduğu Servi Mahallesi Barbaros Sokak da yağmur sularıyla doldu. Sokakta oturan vatandaşlar, yağmur suları nedeniyle trafoda elektrik kaçağının oluştuğunu söyleyerek OEDAŞ şirketini telefonla aradı. Telefona cevap alamayan vatandaşlar bu kez 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine OEDAŞ'a giden polisler arıza ekibini Barbaros Sokak'a getirdi. Ekipler trafodaki elektriği kesip sokaktan ayrıldı.

Kütahya Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, yağış nedeniyle kente elektrik arızalarının fazlalaşması üzerine telsizle anons yaparak bir polis memurunun OEDAŞ'ta beklemesini, polise gelen ihbarları buradaki arıza ekibine bildirmesi talimatını verdi.

Bu arada Barbaros Sokak sakinleri, yağmur başlaman kısa süre önce elektrik trafosunun etrafına şerit çekerek buraya kimsesinin yaklaşmaması için önlem almaya çalıştıklarını söyledi. Vatandaşlar, bir an önce bu trafonun kaldırılmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Sağanak Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement