Liseliler 5. Türkiye Münazara Ligi'nde Ter Dökecek - Son Dakika
Eğitim

Liseliler 5. Türkiye Münazara Ligi'nde Ter Dökecek

Liseliler 5. Türkiye Münazara Ligi\'nde Ter Dökecek

Gaziantep, İzmir ve İstanbul'dan finale kalan 8 lise takımı 'Anayasa Mahkemesi üyeleri halk tarafından seçilmelidir' konusu üzerine tartışacak.

10.04.2014 18:03  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münazara kültürü ve eğitimini yaymak amacıyla Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği tarafından düzenlenen 5. Türkiye Münazara Ligi'nin finali 11 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Dünya Liseler Münazara Şampiyonası kurallarına göre yapılan etkinlikte öğrencilere kendilerini ifade edebilecekleri, özgüven oluşturabilecekleri ve fikirlerini ispatlayabilecekleri farklı bir kulvarda yer alma imkanı tanınıyor.

Bu yıl 5. Türkiye Münazara Ligi'nin finalinde Amerikan Robert Lisesi, Galatasaray Lisesi, İSTEK Özel Bilge Kağan Anadolu Lisesi, Özel Ege Lisesi İzmir, Üsküdar Amerikan Lisesi, Sanko Okulları Gaziantep, İtalyan Lisesi, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi takımları yarışacak. Yarışmacıların münazarada "Anayasa Mahkemesi üyeleri halk tarafından seçilmelidir" konusunu tartışacak.

Final maçında 5. Türkiye Münazara Ligi şampiyonu belirlenecek ve 5. Türkiye Münazara Ligi en iyi konuşmacısı açıklanacak.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Liseliler 5. Türkiye Münazara Ligi'nde Ter Dökecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement