Litvanya A Ligi'nden Manisa Bölgesel Amatör Ligi'ne - Son Dakika
Yerel

Litvanya A Ligi'nden Manisa Bölgesel Amatör Ligi'ne

Litvanya A Ligi ekiplerinden Spyris Kaunas takımında forma giyen Avusturya asıllı Türk oyuncu Andreas Uğur Schultheiss, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Salihli Kocaçeşmespor'la sözleşme imzaladı Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Salihli Kocaçeşmespor Kulübü Başkanı Aziz Barak, takımın üst liglerde yer alması için yapılanmaya gittiklerini belirterek, transferleri bu kapsamda yaptıklarını söyledi.

17.09.2015 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Litvanya A Ligi ekiplerinden Spyris Kaunas takımında forma giyen Avusturya asıllı Türk oyuncu Andreas Uğur Schultheiss, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Salihli Kocaçeşmespor'la sözleşme imzaladı

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Salihli Kocaçeşmespor Kulübü Başkanı Aziz Barak, takımın üst liglerde yer alması için yapılanmaya gittiklerini belirterek, transferleri bu kapsamda yaptıklarını söyledi.

Yeni transferleri Schultheiss'e güvendiklerini aktaran Barak, "Uğur geçtiğimiz sezon Litvanya A Ligi ekiplerinden Spyris Kaunas'ta forma giydi ve 35 maçta 13 asist yapıp 13 gol attı" diye konuştu.

Andreas Uğur Schultheiss ise, futbol hayatına Fenerbahçe altyapısında başladığını ve Türkiye'de bir dönem Pendikspor'un formasını giydiğini söyledi.

Litvanya Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlaması uygulaması nedeniyle Türkiye'ye döndüğünü ifade eden Uğur, "Eğer ben yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşamasaydım, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde olacaktım. Çünkü benim sol açık, sol iç ve forvet arkası gibi bölgelerde oynama özelliklerim var. Şimdi de Salihli Kocaçeşmespor'un başarısı için ter dökeceğim" dedi.

Konuşmaların ardından Uğur, kendisini 1 yıllığına Salihli Kocaçeşmespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Litvanya A Ligi'nden Manisa Bölgesel Amatör Ligi'ne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement