Litvanyalı Girişimci Konferans İçin Geldiği Trabzon'dan Yüksek Lisans Öğrencisi Olarak Döndü - Son Dakika
Yerel

Litvanyalı Girişimci Konferans İçin Geldiği Trabzon'dan Yüksek Lisans Öğrencisi Olarak Döndü

Litvanyalı Girişimci Konferans İçin Geldiği Trabzon\'dan Yüksek Lisans Öğrencisi Olarak Döndü

“Sosyal işletmecilik ve mikro kadın girişimci’’ konulu konferans Avrasya Üniversitesi Pelitli yerleşkesinde yapıldı.

18.04.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sosyal işletmecilik ve mikro kadın girişimci" konulu konferans Avrasya Üniversitesi Pelitli yerleşkesinde yapıldı.

Konferansa Prof. Dr. Aziz Akgül, Avrasya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Osman Sirkeci ve Litvanya asıllı Alman vatandaşı olan beş dil bilen ve kozmetik alanında patent ve marka sahibi olan girişimci Julija Cajenskaja katıldı.

Cajanskaja, burada yaptığı konuşmada Türkiye de girişimci olabilmek için sınırsız imkan olduğuna değinerek "kadınlarımız özellikle proje yapımı ve iş fikri geliştirme konusunda daha fazla bilgilendirilmeli ve önleri açılması gerekir" dedi.

İnsanlara girişimcilik ruhunun genç yaşta kazandırılması gerektiğine de değinen Cajanskaja, bu konuda Türkiye'nin önünün çok açık olduğunu söyledi.

Beş dil bilen Litvanya asıllı Alman vatandaşı julija Cajanskaja, Avrasya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Osman Sirkecinin önerisi olan yüksek lisans öğrencisi olma teklifi kabul ederek Avrasya Üniversitesinin öğrencisi olmaya karar verdi. Julija Cajenskaja, Almanya da başladığı sosyal işletmecilik Mikro Girişimcilik konulu Almanca -İngilizce hazırladığı tez çalışmasını Avrasya Üniversitesinde tamamlayacak. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Litvanyalı Girişimci Konferans İçin Geldiği Trabzon'dan Yüksek Lisans Öğrencisi Olarak Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement