Liv Hospital Kök Hücre Üretim Merkezi Açıldı! - Son Dakika
Güncel

Liv Hospital Kök Hücre Üretim Merkezi Açıldı!

'Kökten Gelen Güzellik' davetinde iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

16.10.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk kez hastane içi 'Kök Hücre Üretim Merkezi'ni açan Liv Hospital, 15 Ekim Salı günü Ulus'taki binasında gerçekleştirdiği ve uzman doktorlar eşliğinde çığır açacak kök hücre uygulamalarının anlatıldığı 'Kökten Gelen Güzellik' daveti ünlü isimler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

1.5 milyon dolarlık bir yatırımla açılan"Liv Hospital Rejeneratif Tıp ve Kök Hücre Üretim Merkezi/ Liv MedCell" kişinin anahtar hücresi anlamına da gelen kök hücre üretimi ve uygulamalarını son teknoloji ile hayata geçiriyor.Liv Hospital Genel Müdürü Meri İstiroti'nin açılış konuşmasını yaptığı lansman da, modern tıbbın en önemli tedavi seçeneği "Kök Hücre" konusunda, Liv Hospital'da uluslararası standartlarda hücresel tedavi amaçlı kişiye özgün hücre ve kök hücrelerin üretiminin yapıldığına dikkat çekildi.

Özel açılışta Berrin Zorlu, Etel Baler, Ayşegül Toplusoy, Füsun Hattat Begüm Tacir, Çağla Bostancı, Serap Tibuk, Burcu Karabacak, Müge Karamızrak, Günsel Ülkü, Gonca Karakaş, Pınar Kartal Timer ve Tuğba Özay gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının sağlıklı ve bakımlı görünümleriyle göze çarpan isimleri yakın gelecekte organ üretiminden genetiğe, estetik uygulamalardan ortopediye kadar birçok alanda kullanılan kök hücre hakkında, Liv Hospital Rejeneratif Tıp ve Kök Hücre Üretim Merkezi/ Liv MedCell Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Karaöz, Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Gonca Gökdemir, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ümran ileri detaylı bir şekilde merak edilen soruları yanıtladı. Kök Hücre Üretim Merkezi beğeniyle karşıladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liv Hospital Kök Hücre Üretim Merkezi Açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement